såna här ord kommer väl aldrig räcka till egentligen

Jag vill skriva nåt som krossar rutor, för det är så det känns. Som att varje cell i min kropp är en liten liten glasbit som bara exploderar när du rör mig. Och så blöder jag inuti av glasbitar och känslor och allting åker runt runt runti mitt blod tills jag blir helt snurrig. Jag har frågat mig tusen gånger vad kärlek är: är det såhär det känns kanske? Att det gör så otroligt jävla ont att vara utan dig, att det ibland till och med gör lite ont att vara med dig. (fast helt olika ont såklart.)

 

Jag är säkrare än jag någonsin varit, men kan ändå inte riktigt fatta. ATT DET HÄNDER. Det händer ju aldrig mig, det visste jag ju, hade bestämt mig för att det skulle vara så. Att jag skulle känna mig själv bättre än vad jag någonsin kunde lära känna någon annan: och att därför var det inte ens nån idé att försöka. Så fatta chocken när jag inser att det spelar ingen roll. Det spelar absolut ingen roll om det jag ser som grönt är det du ser som rött, eller om jag aldrig kommer fatta vad du jagas av när du drömmer mardrömmar.

 

För en sak vet jag, och jag vet det när du drar mig nära nära dig, och jag vet det när du skrattar åt mig, och jag vet det varje gång du ringer och det är det enda som räknas tror jag. För du vet ju inte heller vilken lukt som påminner mig om våren. Men du vill ändå dela den med mig. Och jag vill ändå kramas med dig när du vaknar av en mardröm.


RSS 2.0