Världens bästa vår (del ett)

Nu blev det helt plötsligt två inlägg på en gång: Men efter en lång lång tid har mina fingertoppar äntligen spruckit så att jag kan skriva. Jag har aldrig älskat så mycket som jag har älskat den här våren. Mina vänner, mitt jag, mitt liv. Det har aldrig känts så bra som nu och fastän studenten har gjort slut på en del av det jag älskat, så gör det ingenting för än så länge ligger det nära nära i mitt minne och jag vill aldrig aldrig glömma. Så jag tänker berätta om några av mina bästa stunder den här våren. För att alltid minnas och för att det är så jävla fint.

--

- Det har väl aldrig varit så okej att festa på en tisdag och skolka ryskalektion klockan åtta morgonen efter. Jag har dansat, jag har hånglat, jag har sjungit med i gamla nittiotalshits utan hämningar. Och det är så fint att ha sällskap hem, att skratta så att man tappar andan, att sova skavfötters med en bästa vän. "Får det vara ett påskägg?" Och så är det helt ljust och varmt ute när man går hem. Älskar fest.- En annan fin sak. När jag satt ute med en av mina bästa vänner i fönstret i skolan. Fast det vi brukar sitta i var upptaget så vi fick sitta i ett annat och dingla med benen för det fanns ingen bänk. Solen lyste på oss för en av de första gångerna efter evighetsvintern och vi kedjerökte och pratade om kärlek och det finns nog ingen som förstår mig så väl som hon gör på den punkten.

- Mösspåtagning i skolan. Det var som om världen bara skulle försvinna under mina fötter, så lycklig var jag. Och kände mig så fin och det var soligt och alla var så glada och snälla och världen kändes bara så bra.- Vår rutin: Middag mellan halv sju och sju på vår mysiga (och billiga) favorit-koreanska restaurang. Skratta åt asiatiska språk, kpopstjärnor, gamla minnen och saker som hänt alldeles nyss. Gå runt hörnet och ta ett eller två glas på vår mysiga (och billiga) favorit-bar. Jag har skrattat så mycket den här våren och de här kvällarna står definitivt för en stor del av det. Älskar att det har blivit som en vana också.

- Alla håltimmesfikor i solen på Non Solo Bar. Alla skratt, alla skämt, allting hos er gör mig så himla lycklig.


--

Jag skulle kunna hålla på i all evighet inser jag nu. Stay tuned för del två! Annars hade det här blivit alldeles för långt att läsa. Åh kärlek.

And I can travel the world, but still I'll never find someone like you


om jag förlorar er, så förlorar jag synen, om jag förlorar er så har jag ingenting kvar
förlåt mig men ni är allt jag har

RSS 2.0