intimacy

Just nu händer det något väldigt konstigt. Jag kan egentligen inte riktigt förklara det utan att gå in på alltför långa och personliga detaljer men. Jag förbereder mig för att skriva en text och klagade på att det sitter fast. Fick rådet att det handlar om stämningar. "en tid på dygnet, en viss typ av musik". Så persiennerna är nerdragna, spotify igång och det enda som fattas är Forest Fruit.

Det slår mig nu hur länge jag har befunnit mig i k-popbubblan. (jag säger inte att jag inte gör det längre). För någonting brister i mig just nu, som en mur som faller isär bit för bit, tänk er det som en filmscen ungefär. Varje sång i denhär listan är hans kök. Te och skratt. Kanske är det därför jag har haft så svårt att acceptera de nya vindarna som blåser. Jag lyssnade aldrig färdigt på honom och mig. Eller snarare, jag glömde att minnas hur det hela började.

Det gör ganska ont faktiskt. Men jag hoppas att det är en vändpunkt som kanske kan dra upp mig ur stilleståndet som min själ verkar befinna sig i just nu. Och så hoppas jag att texten blir jävligt bra.

Kommentarer
Postat av: rosettpojken

<3

2010-10-10 @ 22:58:25
URL: http://livsillusioner.blogg.se/
Postat av: oliwia

jag är så glad att du har börjat skriva igen!

2010-10-11 @ 13:52:26
Postat av: alexandra

laura, det kommer gå finfint. du skriver så bra, så du behöver inte oroa dig.

2010-10-11 @ 17:42:12
URL: http://rainbowtrout.blogg.se/
Postat av: klara

jag har saknat dig!

2010-10-18 @ 16:07:25
URL: http://leksaksbomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0