Dag 01 - Om mig

Jag har inget bra att skriva här och alla gör det här och då måste jag väl också. Dessutom är det rubriker som handlar om sånt som jag gillar. Kärlek typ. Så då kör vi.Dag 01 - Om mig

Såklart är den första den jobbigaste. Jag har ingen lust att skriva om mig själv egentligen, och jag tror att ni som läser redan vet det mesta. Men men. Jag är en sån som pratar lite för högt, tränar lite för lite, gråter lite för ofta och ägnar lite för mycket tid åt koreansk pop på youtube. Ungefär så. Jag är bäst på att ignorera skoluppgifter och få panik över det tre veckor för sent, och så har jag en ovana att skjuta upp precis allt som är tråkigt tills exakt sista minuten.

Men jag gör bra saker också. Jag försover mig i princip aldrig, jag är väldigt lätt att underhålla, jag är social och så har jag ganska lätt för mig i skolan. Jag tycker om många och är sällan arg på någon i mer än två timmar. Ganska snäll tjej liksom!

En ironisk grej: Vi spelade typ "vem-har-bäst-kongruens-spelet" på psykologin. Jag vann. Efteråt drabbades jag av en smärre identitetskris. Haha.

Jag önskar att jag hade en riktig talang. Det känns som att jag har exprimenterat med allting: jag har spelat instrument, jag har tecknat, jag har målat, jag har skrivit dikter och texter, jag har fotograferat. Jag kan sjunga helt okej men inte så bra att folk vill lyssna, jag kan dansa helt okej men inte så att folk tänker WOW. Skrivandet är det jag gör bäst tror jag, vilket inte är så konstigt för det är det jag har övat mest på. Men ibland känns till och med skrivandet lite platt.

Jag ska på tågluff i sommar och sen vill jag till Sydkorea. Men nu kanske det blir krig. Jag korsar mina fingrar. Gör det ni också!

Puss.

Kommentarer
Postat av: hannah

asso laura, bara en grej. du skriver allt annat än platt. du skriver fantastiskt.

2010-12-02 @ 21:35:09
URL: http://hannahgezelius.blogg.se/typmittliv
Postat av: Sarah

<33333(jag tycker det är en väldigt relevant kommentar till detta inlägget.)

2010-12-05 @ 18:36:55
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0