dagens outfit


Tröja med lite hål i: Adidas
Batteri: hittade i en låda
Hudfärgade steps: snodde av mamma


Anledningen till att jag står på mitt skrivbord är att jag - för att kunna fota bilden nedan -  var tvungen att stå någonstans där man hade bra utsikt över hela rummet. Och så kände jag att jag lika gärna kunde köra en Dagens Outfit när jag ändå var igång.

ba ba bararabapapadaaabaa baaa

Det är inte klokt egentligen, att det är så lätt att strunta i saker och ting.Klockan åtta idag satte jag igång med projekt: städa mitt rum. Hur tror vi att det har gått?


take care!

YOAH

Det måste ju vara lagen om alltings jävlighet: Jag står i mitt rum och försöker desperat skaka fram det sista i min deodorant för att jag kom på att jag glömt köpa ny. När jag står och skakar flyger den ur min hand. Och ni vet ju var allt man släpper tar vägen. Golvet. Förutom i det här fallet när ena kanten prickar in min stortå. Det låter inteså farligt men jag ska säga er att en välriktad deodorant gör lika ont som en tegelsten, typ!!! Och bara för att så tar jag upp den sen och ser att de minimala små dropparna jag tillbringat typ tio minuter med att skaka ner, har spritt sig runt i hela burken igen.

Jag borde typ prisa Gud att jag inte bröt tån.

take care!


RSS 2.0