aaah-aah-ahh

Om ni någonsin har undrat exakt hur äckligt det är att råka välta en tekopp med kallt te ner bakom ett sängbord som man inte riiiktigt har orkat dammsuga bakom, så kan jag tala om det för er nu - det är skitäckligt.

appropå äckligt så satte mina grannar upp en lapp i trapphuset om att de skulle ha inflyttningsfest och hoppades att de inte skulle störa någon. Själva festen stördes jag inte så mycket av på natten - men att de hade haft jävligt kul märktes framförallt dagen efter. Halva trapphuset luktade spya. Gulligt grannar!

damdam-di-damdam-di-damdam

designförändringar pågår! lutar dock åt att det blir något väldigt liknande det som är nu, alltså lame grå/vit/svart. det är ju fakitskt insidan som räknas!


att vara laura


fotograf: Sara
plats: ett relativt fullsatt wayne's coffee
trolig anledning: här skulle jag vilja skylla på koffeinkick men faktum är att jag åt en toast och drack en hallonmango-smoothie. det är nog alltså helt enkelt såhär jag är

hmm

så jag har flyttat och fått egen dator och eget internet, som bäddat för bloggning alltså! ändå känner jag mig inte riktigt manad... men man vet ju aldrig ;) blir dock en bladning av seriöst och orseriöst (för just nu känner jag mig sjukt seriös)


take care!

elever

Hur kan du vara så säker på ditt svar hur kan du vara så iskall ren & klar när det finns platser i vintergatan kvar som vi aldrig får se


RSS 2.0