balla da li di laaa

Inatt drömde jag att min förening tog massor av medaljer på DM och att Yanira vann en handvolt-tävling. Vaknade gråtandes av lycka, alltså i drömmen hoppade jag runt och skrek och var lycklig och plötsligt vaknade jag för att det rann riktiga tårar på mina kinder.

Kan det vara så att jag har en ohälsosam realtion till cheer?

take care!


yeah yeah yeah yeah yeah yyeah

När till och med cas klagade (jag hoppas du ser det här!!) så kände jag lite tvång att blogga. Så här är jag! och jag ska fakitskt försöka uppdatera. Men jag hinner inte, faktiskt.

Nog med ursäkter nu. Idag var jag och lite folk hemma hos Fanny, och åt ost med pasta och tomatsås och tårta.. det var väldigt trevligt. Och ja, när vi sitter där runt köksbordet och är skitmätta och sega så hoppar fanny plötsligt upp:
F: - STANNA DÄR NI ÄR! jag ska bara visa en sak!!
Av någon anledning får Nike då idén att vi ska gömma oss under bordet när Fanny kommer tillbaka. Så vi slänger oss, alla fyra, ner och väntar. Och väntar. Jättelänge. Vi trodde att Fanny bara skulle hämta en bild eller något, men nej... efter ganska lång tid kommer hon tillbaka, iförd en kimono, en såndär riktig som man fakitskt har på sig i Kina.
F: - Vad gör ni under bordet?

Alltså, okej. Det är kanske inte så kul när man hör det såhär. Men föreställ er den scenen ur någon annans synvinkel!
- Fyra personer trängs under ett matbord, helt utan anledning
- In skuttar en femte person, iförd kimono och med solfjäder i högsta hugg.

Jag skrattar i alla fall åt det.

take care!

RSS 2.0