seriöst igen

Ja, jag måste vara seriös ännu en gång. Och ja, jag måste upprepa allt som tidigare sagts - jrb/sengångare vi är fantastiska!

För er som inte vet (troligtvis inte särskilt många eftersom jag har skrikit ut min lycka till typ alla) så tog jag och mina älskade lagkompisar ett SMbrons. Visserligen tävlade vi utanför våran riktiga klass eftersom vi inte gick vidare från DM, och visserligen lånade vi voltare från sra, men grovjobbet var ändå vårat. Och målet med tävlingen var att tävla en sista gång, vi trodde inte ens på medalj. Vi hoppades bara på att inte komma sist. Och så tog vi brons!

"På tredje plats i Sweden Royal International Cheer.........en varm applåd för...... Haninge Cheer Elite!"
Shit tjejer, det ögonblicket var magiskt. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det, jag blir fortfarande helt bubblig inuti när jag tänker på det och glädjetårarna tränger på... vilken chock! Brons, brons, brons... efter allt vi har gått igenom så känns det som en förstaplats. Jag älskar er sengångare, jag skulle så gärna tävla ett år till med er. För nu vet jag och ni att vi kan om vi bara vill. Och det vill vi. Tack för allt ni har gett mig, tack för medaljen. Jag hittar inga mer ord. Trots att jag byter lag nästa år så kommer det alltid att bo en liten sengångare i mitt hjärta, jag glömmer er aldrig.

<3

Kommentarer
Postat av: jenny

hoppas du haft en underbar dag!

2008-05-05 @ 21:25:34
Postat av: Emma

Grattis :D

2008-05-05 @ 22:28:20
URL: http://emmz.se
Postat av: Sarah

alltså du är faktiskt så mycket cheertönt att det är riktigt gulligt lilla plutt :*
jag såg er och ni var skitduktiga osv. ja. grattis :'D

2008-05-06 @ 19:31:20
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0