Tunisien

Ja hej och hå, jag kan lika gärna börja hålla mina löften direkt. Nån gång måste ju vara den första ;) Så, i alla fall, här kommer ett förhoppningsvis lagom långt inlägg om Tunisien, där jag alltså var mellan 18/6 och 2/7. Om ni vill veta lite om Tunisien kan ni läsa här.

I alla fall, det var en familjeresa = jag, syster och pappa.. och vi anlände till Hotel Kanta nån gång på dagen och fick våra rum. jag och syster delade, pappa sov själv. Och sen började äventyret! Dum dum dumdum...

Det här är vad pappa skulle säga om ni frågade:
- De första dagarna slappade vi vid poolen och lärde känna parkeringsfamiljen
- En lördag åkte vi på matt-tur och såg på Tunisiska mattor
- Sedan åkte vi på en utflykt till ruinerna av Kartago
- Efter det var vi på en helt fantastisk tvådagarstur i öknen där vi fick se massa coola grejer, typ ett ställe där dom spelade in Star Wars och solnedgången över saharas sanddyner - ridande på dromedarer!

...här är vad jag tycker är värt att nämna/vad pappa inte visste (mamma om du läser det här.. skvallra inte!):
- Andra kvällen, när jag redan hade lärt känna C (dottern i parkeringsfamiljen) gick hon och jag bakom hotellscenen för att hänga med underhållaren Anis. Ut från scenen kommer då fakiren som upträdde den kvällen. Vi började snacka, han visade sina tatueringar och var väldigt het. Tyvärr var han 26 år och gift.
- Senare i veckan gick jag, C och syster på café och då träffade vi underhållarna som var på rast. De satte sig hos och vi åt glass och myste. (egentligen brukar inte underhållarna umgås utanför hotellet med gästerna). Den ena underhållaren frågade ifall jag ville kyssa honom. Det ville jag inte för han hade äckliga tänder och var också 26. Jag sa att jag hade pojkvän.
- Vi tre tjejer tog även lite promenader på stranden, där vi träffade x antal sliskiga killar som sköt bollar på oss med flit för att ha en anledning att komma fram och snacka. C strulade med en.. hade hade fina ögon. Så småningom fastnade jag och Astrid för varsin, typ de enda genuint trevliga killarna i hela Tunisien... Aymen och Yessine. Men mer om dom sen.
- Ibland gick vi också till en extremt närliggande pub själva, efter att hotellunderhållningen var slut. Där flirtade vi med ganska många killar.. pratade inte, men kastade blickar och slängkyssar lite hit och dit. ganska kul. (Ingen vodka i alla fall, mamma!)
- När vi var på ökenturen stannade vi vid ett café där det satt ganska många unga killar, lokalinvånare. En av dem var skitsnygg!, han hade jättefina mörkbruna diamantformade ögon och helt långa ögonfransar... mums. Tyvärr stannade vi bara där i tjugo minuter och jag var på toa/köade/beställde mat halva tiden, så jag han inte bekanta mig :( det blev bara het ögonkontakt...
- de två sista kvällarna träffade jag och syster Aymen och Yessine, första kvällen gick vi på café och andra kvällen gick vi på stranden. Heltmys och yep, vi pussades lite :)

Det var nog det.. annars blir inlägget väldigt mycket för långt. Men jag kan faktiskt utlova mer! En eller två videos på mig och syster när vi är galna i hotellrummet och en konversation mellan oss. :)

take care!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

:D Va roligt ni måste haft det då ;)

2008-07-14 @ 11:49:44
URL: http://cornelia.blogg.se/
Postat av: Zoe

LAAAAAURA <3 Tre veckor kvar.. Jag saknar dig hun

2008-07-14 @ 16:41:23
URL: http://lakides.blogg.se/
Postat av: Laura

Cornelia: ja det hade vi! :PZoe: tre veckor är för mycket. telepotera dig hit eller nåt! <3

2008-07-15 @ 10:37:51
URL: http://pussetiv.blogg.se/
Postat av: Låjs

Det låter väldigt trevligt! :D

2008-07-16 @ 14:58:42
Postat av: Maxi

ja vi väntar på det där västervik inlägget och din vackra videoblogg ;D

2008-07-16 @ 17:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0