sådär i förbifatren

1) jag är sjukt sugen på att ändra min bloggdesign till nån coolare, men jag är lat och oinspirerad.
2) jag har fått min mobil tillbaka nu så inom en snar framtid kommer en film läggas ut. Ingen vlogg, bara en film.

ooooaah ooooaah yää

Bara för att jag läste i Cornelias blogg att hon läser min blogg dagligen, så blev jag lite inspirerad och kände för att skriva. Fast, alltså, jag har ju varit bortrest lite också så det förklarar lite av bloggtorkan. Jag har varit i staden där jag bodde förut/på kentkonsert/på min kompis landställe och levt livet!

Att leva livet innebär ofta för mig och Sarah att vara vakna så länge som möjilgt. Jag vill gärna intala mig att det grundas i att vi ses så sällan och vill utnyttja mest möjliga tid när vi väl ses, men ärligt talat så tror jag att det bara är nån sjuk besatthet vi har. I alla fall, vårat rekord från förra sommaren var 36 timmar. Och nu skulle vi slå det. Såhär gick det till:

tiderna är lite ungefärliga
24 juli
- 09.30  - vi vaknar, i varsin ände av Sverige.
- 12.10 - jag sätter mig på bussen ner till uhamn
- 18.00 - jag kommer fram
- 21.00 - jag och sarah börjar nörda Harry Potter

25 juli
- 01.00 - jag och Sarah nördar fortfarande Harry Potter (med nörda menar jag inte att kolla på filmerna utan att sitta och diskutera samt klä ut sig och spela in filmer där man läser favoritcitat från boken)
- nångång mellan 03.00 - 04.00 - jag och Sarah kommer fram till att vi inte ska slå något rekord idag för vi mste sova i alla fall två timmar eftersom vi ska på kent dagen efter.
- 05.00 - två timmar kvar tills vi ska gå upp. Vi börjar göra oss i ordning för natten
- 06.00 - vi inser att en timme är helt värdelöst att sova för då kommer vi bara bli tröttare.
- 07.00 - vi har inte sovit ett skit och det är dags att gå upp.
- 08.14 - våran buss till gbg avgår.
- 09.30 - 24 timmar!
- 11.00 - vi börjar köa, i stekhet sol, utanför arenaområdet
- 13.00 - vi bestämmer oss återigen för att skita i rekordet och sova lite i kön. Det går inte eftersom det är så varmt att det bränns hur man än sitter eller ligger.
- 18.00 - insläpp
- 21.30 - kent börjar spela
- 22.00 - rekordet slaget med en halvtimme!
- 23.30 typ - konserten slut
- 02.30 - vi somnar.
Antal vakna timmar: ungefär 41

Vi har bestämt oss för att inte försöka slå det rekordet eftersom det faktiskt inte är hälsosamt att vara vaken så länge.

take care!

dudududu dududududuu

Tjena tjena folket! Idag har nog varit den mest inaktiva dagen på hela sommarlovet. Jag vaknade klockan tre och gick upp typ fyra. Har fortfarande pyjamas på mig. Helt härligt. Egentligen har jag lite saker att göra, typ ringa Sarah och packa för imorgon och lite sånt. Men först tänkte jag blogga lite. Insåg när jag läste igenom lite inlägg att jag uppdater så himla sällan. Det är nästan så jag skäms. Nu ska jag bort i några dagar men när jag kommer hem så lovar jag att uppdatera jätteofta.

I alla fall, igårkväll tittade jag lite i mitt favorithäfte (ett häfte jag stal från skolan och numera använder till att skriva dikter, rita mindre seriösa bilder, och skriva mer ellermindre roliga saker i) och där hittade jag en konversation från Tunisien som jag skrivit ner.

Såhär kul hade alltså jag och Astrid på hotellrummet när vi höll på att fixa oss inför kvällen:
A (med typ Hagrids dialekt i Sagan om Harry Potter): Nej nu ska jag ta och raka mina ben!
J: ska du raka dina ben?
A: Jag ska raka mina ben
J: (lite högt) ska du raka dom?!
A: (samma tonläge): jag ska raka dom!
J: (ännu lite högre): raka dom!!
A: (samma tonläge): Jag ska raka mina been!
J: (vrålar): RAKA DOM!

humor, yes.

take care!

dum durumdum dum!

Här kommer äntligen den efterlängtade videobloggen. Den är rätt tråkig fakitskt, men jag lovar att jag ska lägga upp roligare grejer så fort jag får tillbaka min mobil!

ooooo oooo oo

Såhär är det; jag kan inte gå. Alltså allvarligt. Jag rör mig typ lika smidigt som en stelopererad elefant. Anledning: Sommarträning med srb. Kan ju låta lite kul och så, liksom lekträning så att man håller igång. Bullshit! Med tanke på att mitt sommarlov hittils har gått ut på att sova, äta, sitta vid datorn och kaanske umgås med kompisar = kolla  på film eller fika, så är jag vad man skulle kunna kalla så jävla sjukt extremt skitotränad. Och igår så tränade jag ju då. Och glömde jag typ att stretcha av ben och armar. Resultat - död laura som knappt kunde gå ner för trappan imorse och ännu mer knappt kunde öppna kylskåpet för att dricka juice. Sjukt roligt.

Och förresten, en liten grej; jag SKA lägga in videobloggarna, NÄR JAG VET HUR MAN GÖR?! frågar Sara nu, om hon inte svarar så.. ja... då blir det tråkigt. Har förresten inte tillgång till alla filmer heller, det kommer när jag får tillbaka min mobil som är på reparation. (RIP)

take care!


Tunisien

Ja hej och hå, jag kan lika gärna börja hålla mina löften direkt. Nån gång måste ju vara den första ;) Så, i alla fall, här kommer ett förhoppningsvis lagom långt inlägg om Tunisien, där jag alltså var mellan 18/6 och 2/7. Om ni vill veta lite om Tunisien kan ni läsa här.

I alla fall, det var en familjeresa = jag, syster och pappa.. och vi anlände till Hotel Kanta nån gång på dagen och fick våra rum. jag och syster delade, pappa sov själv. Och sen började äventyret! Dum dum dumdum...

Det här är vad pappa skulle säga om ni frågade:
- De första dagarna slappade vi vid poolen och lärde känna parkeringsfamiljen
- En lördag åkte vi på matt-tur och såg på Tunisiska mattor
- Sedan åkte vi på en utflykt till ruinerna av Kartago
- Efter det var vi på en helt fantastisk tvådagarstur i öknen där vi fick se massa coola grejer, typ ett ställe där dom spelade in Star Wars och solnedgången över saharas sanddyner - ridande på dromedarer!

...här är vad jag tycker är värt att nämna/vad pappa inte visste (mamma om du läser det här.. skvallra inte!):
- Andra kvällen, när jag redan hade lärt känna C (dottern i parkeringsfamiljen) gick hon och jag bakom hotellscenen för att hänga med underhållaren Anis. Ut från scenen kommer då fakiren som upträdde den kvällen. Vi började snacka, han visade sina tatueringar och var väldigt het. Tyvärr var han 26 år och gift.
- Senare i veckan gick jag, C och syster på café och då träffade vi underhållarna som var på rast. De satte sig hos och vi åt glass och myste. (egentligen brukar inte underhållarna umgås utanför hotellet med gästerna). Den ena underhållaren frågade ifall jag ville kyssa honom. Det ville jag inte för han hade äckliga tänder och var också 26. Jag sa att jag hade pojkvän.
- Vi tre tjejer tog även lite promenader på stranden, där vi träffade x antal sliskiga killar som sköt bollar på oss med flit för att ha en anledning att komma fram och snacka. C strulade med en.. hade hade fina ögon. Så småningom fastnade jag och Astrid för varsin, typ de enda genuint trevliga killarna i hela Tunisien... Aymen och Yessine. Men mer om dom sen.
- Ibland gick vi också till en extremt närliggande pub själva, efter att hotellunderhållningen var slut. Där flirtade vi med ganska många killar.. pratade inte, men kastade blickar och slängkyssar lite hit och dit. ganska kul. (Ingen vodka i alla fall, mamma!)
- När vi var på ökenturen stannade vi vid ett café där det satt ganska många unga killar, lokalinvånare. En av dem var skitsnygg!, han hade jättefina mörkbruna diamantformade ögon och helt långa ögonfransar... mums. Tyvärr stannade vi bara där i tjugo minuter och jag var på toa/köade/beställde mat halva tiden, så jag han inte bekanta mig :( det blev bara het ögonkontakt...
- de två sista kvällarna träffade jag och syster Aymen och Yessine, första kvällen gick vi på café och andra kvällen gick vi på stranden. Heltmys och yep, vi pussades lite :)

Det var nog det.. annars blir inlägget väldigt mycket för långt. Men jag kan faktiskt utlova mer! En eller två videos på mig och syster när vi är galna i hotellrummet och en konversation mellan oss. :)

take care!

dam dam dam daaraaa

Jag är hemma nu... egentligen för jättelängesen. Men jag har inte orkat blogga än. Alla säger åt mig att göra det, så nu gör jag det. Ta-da!

Jag har inget som jag orkar skriva om just nu, så jag kan avge lite löften. Jag lovar att:
- skriva ett inlägg om Tunisien
- ett inlägg om när jag var i Västervik
- lägga upp en videoblogg som är ganska gammal men väldigt rolig
- och berätta lite om hur resten av min sommar kommer se ut.

Nu har ni nåt att se fram emot, och jag slipper ha dåligt samvete över att jag inte uppdaterat. Shit vad bäst jag är.

take care!

RSS 2.0