for everyone to see

Förlåt för inaktivitet under helgen! Men för en gångs skull hade jag inte träning i fredags, så jag passade på att skaffa mig ett liv och lät två tjejer ur laget sova över. Det var urmysigt, vi tittade på bilder och skrattade benen av oss.

Jag var även med dessa tjejer idag. Vi gick på stan, och jag utnyttjade mitt presentkort. Detta är vad jag köpte:
- Ögonbrynstrimmer
- Nagelfil 6-pack (önskar att jag kunde köpa ett 6-pack till min mage...)
- Nagellack
- Nagelvitpenna (man målar liksom under naglarna så blir det vitt och så slipper man kladda med fransk manikyr i 1000 år)
- Eyeliner

Och jag har 100 kr kvar. Yes! Vad som inte är så yes är att mitt kort är avmagnetiserat. Så jag kan inte köpa någonting alls just nu. Inte ens en rutten liten bulle. Hur ska jag överleva?

I alla fall, efter att vi hade varit på sta så skulle A gå och sola... och jag och M hängde självklart på (: Väl där inne kände jag suget - CANCERSÄNGEN KALLAR! men jag visste att jag var tvungen att prata med mamma först och nu har jag gjort det. Så snart bär det av till solariet för lite fejkad naturlighet. Frågan är hur de tkommer gå? Mina pigment är inte de bästa =jag blir antagligen CPRÖD och ur stånd att visa mig i skolan på sådär två månader... men det är värt ett försök iaf. Och två skolfria månader är en risk jag är beredd att ta.

take care!

Dagens i-landsproblem: Om jag har jacka och ingen mössa så ser det ut som att min kropp är enorm och att mitt huvud är knappnålslitet, men om jag har mössa så förstör jag frisyren. vad göra?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0