det enda som gjorde mig till jag

Jag har väldigt svårt för det här med att inleda ett inlägg, alltså ska man skriva "Hej alla!" eller "Kära bloggen" eller "SKJUT MIG!" ? jag troratt det sista är en bra idé eftersom det drar till sig uppärksamheten på ett bra sätt. Eller så inleder man med meningen som man precis sa. Isåfall skulle min bli: "det är det jag håller på med". Hur tufft är inte det?! Låter det inte lite mystiskt... gåtfull mörk man typ?

Appropå gåtfulla mörka män så glömde jag av vad skulle skriva där eftersom jag var tvungen att svara på massa folk som skrev till mig på msn. Plingplongljudet när folk skriver r bland de mest irriterande saker jag vet, efter folk som stirrar på mitt hårfäste och bullar som inte blir tinade i mitten.

Idag jobbade jag. Jag tjänade 330 kr på att sitta och klistra lappar i en broschyr och att sätta in papper i ärmar. Tack mamma!!  Fast 60 kr/h kanske var lite snålt. Jag vet att det är hon som sköter lönerna så varför inte dra av några tusen från den säkert välbetalda chefen och lägga dom på fattiga mig?

take care!

Dagens i-landsproblem: Varför har ingen av de jag smsar med comviq? Det blir ju så dyyrt.

Kommentarer
Postat av: Sarah

eftersom att du tydligen har bestämt dig för att uppdatera din blogg mer så ska jag bli bra på att kommentera men eftersom att jag inte har något bra att säga så :D:D
ibland hatar jag mig själv. :')

2008-01-08 @ 19:50:55
Postat av: Zoe

Jag stirrar på ditt hårfäste Laura.
OCH VAD SKARU GÖRA ÅT SAKEN?

2008-01-24 @ 20:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0