bara för saras skull

Gissa vad jag borde göra just nu? Helt rätt, läxor... och jag som lovade mig själv att INTE sätta mig vid datorn idag. Så kan det gå. Dessutom förtjänar jag det, eftersom datorn får mig att slappna av och jag är helt stel i kroppen. Mina axlar gör ont som fan idag... och det beror nog inte på att jag fick lyfta zoe på mina axlar på träningen igår, nejnej.
Anledningen till att jag har lika mkt smärta i axlarna som ett emo har i handlederna är efter träningen fick jag bära stereon hem. Och vi snackar inte en liten bandspelare här, nej en rejäl jävla hi-tech stereo med fet bas och högtalare större än mitt huvud är det vi pratar om. Från Jordbro till Hägersten - på pendeln, tvärbanan och bussen. Inklusive promenad mellan dessa platser. Jag kände mig rätt handikappad när jag vinglade runt i Stockholm i desperata försök att hålla balansen. Genom dörrar och spärrar var värst, jag fick liksom backa igenom dom så att inte stereon skulle smlla i vägg/dörr. Dock var jag nära att förstöra den iaf, för jag snubblade på tröskeln när jag kom in genom ytterdörren. Sen vägde jag den. 9,8 kilo mina vänner. Genom halva stockholm.

Förresten har jag fått massa läsare, hela fyra stycken! typ. Är det verkligen så intressant att höra min bortskämda, klagande syn på livet? Borde jag klaga mer? Eller kanske lägga in lite fler bilder? Eller börja videoblogga? Eller kanske helt enkelt bli mainstream och skapa en modeblogg? Det ärså svårt att veta hur man ska bete sig nu när man är populär...

take care!

Dagens i-landsproblem: Det är grymt jobbigt när man får små stenar i skon, för de lyckas alltid lägga sig och skava under stortån så att man får damp.


Kommentarer
Postat av: Sara

NU ER JAG KLAD!

2008-01-23 @ 18:20:29
URL: http://saragrahed.blogg.se
Postat av: Annina

JAG VET!
Ring din plastkirurg och operera in små inåt gropar i tårna, ;D för då känner du inte stenarna ;D
svara i min blogg :)
pözzar

2008-01-23 @ 22:46:17
URL: http://annina.musicblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0