jaha jaha ja ja

det var längesen jag listade något nu! Så därför kan jag lista dygnets mest intressanta händelser, hittils.

- jag satt vid datorn till halv två på natten
- jag drack alldeles för mycket te så att jag fick te-mage och inte kunde sova på en timme
- jag läste en hel bok
- jag vaknade klockan 11.41
- jag somande om klockan 13.49
- min syster hoppade i min säng och väckte mig klockan 13.54
- jag satte mig vid datorn

Någonting säger mig att dagen kommer fortsätta vara lika hysteriskt intressant. Men jag gillar det. Skönt att ruttna lite ibland också. typ.

take care!


ifall ni mot all förmodan skulle vara dumma i huvudet

Jag är inte rasist. Jag skrev nedanstående inlägg eftersom jag tyckte det var kul. Jag tänker inte ta bort det (om jag inte blir typ anmäld) och jag tänker inte be någonom ursäkt. Och till alla negrer/afroamerikaner/svarta/färgade/medmänniskor därute som tog illa upp - typ tio personer läser den här bloggen i alla fall så det spelar liksom inte så stor roll. Egentligen.

rubriker kan ta sig version 2.0

JAG HAR ETT LIV! Äntligen! Har så mycket att göra för det mesta att jag nästan saknar den där tiden när jag gick runt och skrev långa, onödiga blogginlägg om mitt icke-existerande liv. Nu är jag oftast för trött för att blogga.

Men en sak kan jag berätta för er om - Ebnu och Mambala
Ebnu och Mambala är två negrer som går i min skola. Den ena går i fyran eller femman och den andra i trean. Jag och resten av min klass, älskar dom. Vi har gjort en sång om mambala. Den går såhär:
Person 1: Mambala
Person 2: m-a, m-a, m-a, m-a
Person 3: mmmmmmmmmmmmmm
Person 4: uhm-tiss, uhm-tiss uhm-tiss (eller hur man nu illusterar technobas)
det är lite svårt att förklara hur den låter. Men jag kanske kan spela in den någon gång.

I alla fall, min favorit av negerbröderna är Ebnu. Han är så liten och gullig och så gjorde han en jätteful lergubbe i skolan som jag gav honom massor av extra credit för på skolans utställning med elevarbeten. Fast han vet inte om att jag tycker om honom eftersom jag aldrig hälsar på honom eller pratar med honom, utan jag garvar mest när jag ser honom. Det har en väldigt speciell anledning. För att ni ska förstå varför, måste jag först berätta ett skämt för er.

"Alla barnen syntes i mörkret, förutom greger......."
Ja, ni kan ju själva räkna ut hur resten av skämtet går. Och detta skämt satt jag, M och R och garvade åt en hel 80minuters NOlektion (jag vet min humor äger). Detta var runt jul, i samma veva som min skola har sin årliga Julfest. Och även i år hade dom en sådan julfest, och precis som varje år ska treorna ha luciatåg, och precis som i varje luciatåg ska några vara tomtar. I år var Ebnu tomte.

och här kommer höjdpunkten - när tomtarna skulle framföra sitt nummer (som bestod av falsksång och hoppa runt i en ring), släckte man ner i salen för att ge lite mystisk tomtestämning. Med det resultatet att Ebnu försvann och blev en hoppande tomteluva mitt i en ring av vita tomtar. När jag insåg det, skickade jag ett sms till M:

"Alla tomtar syntes i mörkret, förutom Ebnu......"
Sen skrattade jag i en kvart. Faktiskt sitter jag och fnissar framför datorskärmen så fort jag tänker på det. Och varje gång jag ser Ebnu.

take care!


rubriker kan ta sig

Idag kunde jag sova hur länge jag ville, för första gången på väldigt, väldigt länge. Jag lyckades sova till elva (vad hände? förut kunde jag sova till typ två utan problem). Men ajg orkade inte gå upp ur sängen förrän ett, när S ringde och frågade ifall jag ville hänka på stan. Det ville jag så jag slängde på mig kläder och smink och så bar det av till stora stygga staden. Jag gjorde tusen fynd men hade inga pengar. S gjorde och några fynd, fast hon hade pengar. VARFÖR, GUD, ÄR VÄRLDEN SÅ ORÄTTVIS?! Jag får se till att pallra mig iväg och skaffa ett nytt, oavmagnetiserat kort asap. Så at jag kan köpa allt detdär som jag vill köpa och som jag VET att jag har råd med. om jag bara kunde använda kortet.

I alla fall, i förra inlägget lovade jag att publicera min och S (inte samma S som ovan) vackra dikt. Och här kommer den.

Bland blommor och bin

En könssjukdom är lätt att få
Fastän du använder kondom
Antingen får du flytningar av gonorré
Eller så dör du i HIV
Svamp kan botas med lite fil
Men får du klamydia kan du bli steril
Att herpes kan botas har väl alla hört
Men får du syfilis då är det kört
Om könsvårtor är ditt symptom
Har du nog fått kondylom
Men allt detta kan du lätt slippa
Om du inte släpper in någon i din fitta

Jag funderar starkt på att sälja den till RFSU. Kanske inte slutet. Men resten. Vad tror ni? Jag tror det kan bli en pangsuccé. Och jag älskar titeln.

take care!

Dagens i-landsproblem: varför är mitt kort avmagnetiserat?


klockan är nu tio över tio och jag har lov...

... så frågan är; VAD FAN GÖR JAG UPPE?
Och svaret är: träning.

Mina kära vänner från staden där jag bodde förut, har varit här över helgen och besökt (dom ligger och sover på övervåningen nu). Vi har inte kunnat umgås så mycket eftersom jag har tränat typ hälften av tiden. Jag känner mig verkligen som en bra kompis. Men vi har haft kul i alla fall, särksilt första natten, lördag/söndag. Vi laddade med enegridryck och sockergrejer så att vi skulle hålla oss vakna så länge som möjligt för att mest möjligt kunna utnyttja tiden tillsammans. Det gick jättebra. Speciellt jag och S har en talang att vara vakna skitlänge och sen sova i typ två timmar (eller inget alls) och efter det gå uppoch låtsas som att vi har sovit i tolv timmar. Det brukar gå bra på dagen men ganska dåligt på kvällarna.

I alla fall, så jag och mina kompisar hittade på x antal roliga saker under kvällen. Faktiskt så blev det roligare och roligare ju senare det blev, och ju mer energidryck vi drack. Nånstans i mitten spelade vi in en reklamfilm, som jag kanskekanske kan lägga ut här någon dag (om S och A låter mig göra det!) Sen däckade alla utom jag och S. Vi låg i min bäddsoff och tog fula bilder och garvade och det slutade med att vi skrev en jättefin dikt. Den ska jag lägga ut i ett senare inlägg, det lovar jag.

Om ni brydde er om ngot av det som stod ovan så förtjänar ni en guldstjärna. Jag hatar att läsa om vad andra håller på med, i alla fall om dom inte skriver om någon speciellt rolig händelse utan bara allmänt skryt blajblaj om att de har ett jätteintressant liv. Som jag gjorde precis nyss.

Förresten hade jag lovat mig ssjälv att inte äta på donken eller äta godis eller dricka läsk fram tills att jag tävlar DM (om två veckor). Sett till helgens händelser kan man juverkligen konstatera att jag + löften = sant  ett stort skämt!

take care!

Dagens i-landsproblem: dagen har ju knappt börjat vafan! återkommer med senare.

längesen

blogg.se krånglar och det, plus massa jobbiga läxor, har gjort att jag inte bloggat på ett tag. Förlåt!

Idag har jag i alla fall en del att blogga om. För idag hade jag ingen vanlig skoldag, utan en sags temadag. Niorna skulle (i grupper) läsa egenskrivna sagor för ettorna. Min grupp var 6 pers och vi hade åtta ettor i våran grupp. Åtta stinkande, snoriga och hyperaktiva jävlar. Men dom var ganska snälla faktiskt. Normalt sett brukar jag vilja ta en enorm hammare och banka in huvudet på småungar om jag spenderar mer än tio minuter med att lyssna på deras gälla röster. Men eftersom dom var tysta när dom lyssnade på oss så gick det bra. Tills detta händer:

Jag: - visar en bild på häxan i min saga- .... och här se rni häxan som har kidnappat prinsessan
Äcklig snorunge: - men varför dödade hon dom?
J: va?
ÄS: ja varför dödade hon barnen?
J: det var i förra sagan..........
ÄS: jaha. men båda heter ju kalle?
J: ja men det är bara en slump.
ÄS: okej men... du ritar fint!
J: tack. kan vi gå tillbaka till min saga nu?
ÄS: men vad häner med den kidnappade prinsessan?
J: det får du veta om du lyssnar på fortsättningen (Med min bästa sagomormor-röst)

Egentligen ville jag bara ta upp den där ungen och svänga honom runt runt i luften för att sedan slänga ut honom genom fönstret. för att han ställde så korkade frågor. Jag tror att jag hatar barn. Fast dom är rätt söta ibland, när dom inte har bajsat och/eller skrikit sönder mina trumhinnor. Viket tyvärr inte är så ofta.

En annan grej som jag måste berätta! Igår var det skridskor på G igen. Och jag har blivit ganska duktig, så jag gled runt på isen och stilade. MEN. PÅ banan vi åkte fanns det tyg i isen, fråga inte varför. Något pundhuvud hade åkt sönder det tyger så att det var flera revor. Vilket jag inte tänkte på när hela klassen jagar pucken i närheten av detdär tyget.  Så jag åker mot gruppen av vrålande tonåringar, och i samma sekund som jag kommer fram har dom lyckats smälla iväg pucken åt något annat håll, så hela gruppen åker förbi mig. Jag har då bromsat och glider extremt sakta över isen, samtidigt som jag vrider på huvudet för att se var klassen tog vägen. Då. Plötsligt känner jag hur jag bara trillar framåt, från stillastående!, rakt ner i isen. Jag har alltså snubblat på tyget, men eftersom det okså var vitt har ingen annan sett att jag trillade på det utan för dem såg det ut som att jag trillade från ingenstans, typ fick övervikt framåt. Den incidenten säkrade nog mitt MVG i skridskoåkning.

take care!

Dagens i-landsproblem: min macka med philadelphiaost hade kladdat sig när jag öppnade burken som den låg i, så mackan såg skitäcklig ut.

for all the pain and all the sleepless nights

Idag är det alla hjärtans dag, och jag var faktiskt inte på pissigt humör. Men jag fick ingen ros eller hjärta, utom ett trasigt pepparkakshjärta från nån på stan. Det var säkert förgiftat. När jag kom hem gjorde jag, för att dränka 1)mitt extrema söt/fettsug eftersom jag har mens och 2) mina AHDsorger, en riktigt äcklig omelett med ost och skinka på. Fast där ljög jag för den var jättegod. Men fet. Vilket jag i och för sig skiter i för jag mår mycket bättre nu! Intalar jag mig i varje fall... jag måste plugga om en stund och då kommer jag säkerligen behöva ännu en fettbomb för att överleva kvällen (mamma var är glassen?!).

För övrigt är jag tydligen bra på att prata. Jag och Colin(täcknamn) var på stan en sväng för han skulle köpa en ros till sin flickvän.
C: - Men du får prata och betala och så..
J: - Va? Varför det?
C: - Jo för du är bra på att prata.
J: - Nej verkligen inte! Jag brukar ju aldrig prata...
- Menande blick från c-
J: -.... okej kanske det men inte med läskiga Hötorgetblattar!
C: - men jag är ju med dig.
J: -  men du är ju också blatte!
C: - köp en bara!
J: - okej.

Nu ska jag plugga (snart..). Ha en bra Alla Hjärtans Dag och om ni ska knulla, bär rosa underkläder! För övrigt repeatar jag en låt som heter Fuck You. För stämningens skull liksom.

take care!

Dagens i-landsproblem: Jag ville ha en rosa tröja på mig idag. Men jag ser ut som en gris i rosa.

förresten har jag redan tröttnat på min design

så jag gör en ny, enklare. mindre plottrig. stå ut med mig.

nutting no go so

Skridskor med klassen idag. Say no more. Såhär såg det ut för er som inte kunde närvara:
- Typ två i klassen kan åka och glider runt och stajlar
- Resten står som förvirrade hönor och garvar, mitt på isbanan
- Gympaläraren instruerar; "öva på att stanna och bromsa"
- Klassen stapplar runt och viftar med armarna i något som ska likna en inbromsning (det blev bättre efter ett tag)
- Gympaläraren instruerar; "öva på att byta håll när ni åker, utan att stanna"
- Klassen åker, vänder... och bromsar.
- Gympaläraren instruerar; MATCH! (bandy)
- Kaos bryter ut. Folket åker runt och vrålar och slänger med klubbor hit och dit, x antal folk ramlar, ännu fler garvar och jag och mina kompisar står och växelvis vrålar uppmuntrande till lagkompiarna/spanar in de snygga killarna bredvid som verkligen kan åka. Mums.<

Jag längtar redan tills nästa gång.
Imorgon är det alla hjärtans dag. Hiss-och-dissdagen. Antingen älskar man den och vill ge rosor till alla och kramas och hålla på, eller så hatar man den, låser in sig i sitt rum, äter B&J och spyr så fort man ser grovhånglande par. Men eftersom jag så jävla gärna vill sticka ut ur mängden så tänker jag säga att jag är lite av båda. Fast då ljuger jag. Jag har bara inte bestämt om jag ska hissa eller dissa AHD. Det beror nog på vilket humör jag är på imorgon. Tyvärr tror jag att det är pissigt. Synd faktiskt.

take care!

Dagens i-landsproblem:
- Jag orkar inte åka hem till dig för att du ska hämta dina grejer
- Jag orkar inte hämta mina grejer heller... men jag behöver dom
- Vad ska vi göra?
- Jag vet inte, gud vad jobbigt...


ursäkter bortföklaringar

Ni minns att jag igår nämnde mitt fullproppade läxschema? Det har nu gått så långt att jag fått huvudvärk. Och jo, jag är helt säker på att det är läxorna som ger mig huvudvärk och inte alls att jag somnade två igår, efter att ha tränat i princip hela helgen. Hade förresten inte så farligt mycket träningsvärk idag. Jag antar att det är för att mina muskler nu är så vana vid att jobba hårt i många olika positioner (mistolka inte.... typ).

Förresten måste jag berätta hur normalt umgänge jag har. Följade händelse utspelade sig på träningen. Laget leker lite och smådansar och sjunger till "Big Girls Don't Cry" som går på radion, medans vi ställer upp i våra formationer.

Alla: - ställer sig på sina platser-
Tränare: -stänger av musiken mitt i en mening-
J: -fortsätter omedvetet att sjunga- BAAAAAAAAAAAABYYYYY
Alla: -vrålstirrar-
J: Ojsan.

Ni borde varit där. Det var mycket roligare då.

take care!

mamma... jag är färdig nu

Nu är min bloggdesign klar! blev den bra? varför frågar jag? jag skiter ändå i om ni inte tycker det :)

I alla fall. Igår skulle jag varit i Uppsala och träffat mitt ex (som svar på eran fråga: JA!) men det blev inte så för jag var tvungen att plugga. Jag är färdig nu iaf, om den uppsatsten inte får MVG så ska jag personligen kväva min lärare med den.

Och tusen gånger färlåt att jag inte har uppdaterat, men mitt liv just nu går typ ut på att plugga och träna. Tror ni mig inte? Ring mina tränare och kolla mitt läxschema. Förresten har jag nationellt prov i svenska på tisdag, ojsan! Meeen det går säkert jättebra. Såklart. Just det. Men i alla fall, vad jag ville säga egentligen var att ni måste ursäkta eventuell avsaknad av inlägg ibland, för jag är ju inte mer än en människa. (i och för sig kräver man jävligt mycket av mig ändå! :o )

Idag tränade jag. Imorgon har jag träningsvärk. Aj aj, jag ska nog gå till köket och äta lite choklad redan nu eftersom jag vet att det kommer behövas imorgon!

take care!

Dagens i-landsproblem: Så fett hår att jag säkert väger tre kilo mer, men hur värt är det att duscha innan träningen?

TODAY'S THE DAY!

Förlåt så jättemycket för inaktivitet men jag har haft väldigt mycket läxor. Det har jag faktiskt fortfarande men jag orkar inte riktigt bry mig.

Det blir ett kort inlägg idag också, för jag ska göra något mycket viktigare - byta design! :D YAAAY vrålar alla, eller hur?

take care!


RSS 2.0