sha la la la la

Åh, åh, åh vad jag önskar att du var min.

ett sånt där inlägg...

Ibland får jag sån lust att skita i dethär och skapa en personlig blogg. Att dela med mig lite av den sidan som inte är ett psykfall utan som faktiskt tänker och är lite realistisk. Kanske dela med mig lite mer av filosofier, seriösa saker (typ min enorma kärlek till kent)... och dela med mig av mina dikter (ja, jag skriver sådana, coolt va?). Men när jag tänker efter... nej. Inte här. Inte i en blogg.

Därför går bloggen lite på sparlåga nu till förmån för bilddagboken där jag faktiskt kan kontrollera vilka som kollar (man måste vara min vän). För just nu får jag ut mer av att skriva seriösa saker, fastän jag har lite rliga grejer i huvudet. Jag är inte död, bara tillfälligt medvetslös.

take care!


lalalala laaaa LAAA LAAA FÖRFAN

Nu när jag ändå sitter här och är lite smått på G med bloggandet så fick jag fakiskt lite inspiration. Eller snarare, en snilleblixt. Jag tänkte att, om det finns någon på den här bloggen som inte känner mig i verkliga livet, så kanske den personen vill veta lite mer om mig och hur jag är. Och det känner jag att jag vill förklara genom att berätta lite om en av mina vänner. För man blir ju som man umgås och på senare tid har jag börjat umgås lite flitigare med denna sötnos.

Först ut är Zoii Poii Elisabeta Fransiskus Lakadies, kärt barn har många namn. Hon är supervig, långbent, lönnfet och har bara en svag antydan till mustach. Hennes stora intresse i livet föutom lantchips och kladdkaka är att dansa egenkoreograferad contemporary och låtsas att hon är lika bra som dom i So You Think You Can Dance. Denna lilla krabat har också en grej för små pojkar - hon tycker att köttet smakar lite godare än hos till exempel gamla män. Ifall du söker någon att dela, kanske inte tankar för det är ett begrepp som Zoe inte riktigt har hajat än, men gärna en bit kladdkaka med så är hon den rätta för dig! Intresserad? Hör av dig till min mobil på nummer 0706 666 666. Vid snabb affär bifogas munkavle för att kontrollera de slängar av Tourettes som Zoe kan få ibland, gärna på officiella platser.

take care!


mm mm mmhmmhm

Jag vill skriva, men har inget att skriva om. Inspirera mig! Jag tycks ha blivit tråkig på sensate tiden.

take care!


du dururu du dururu dum dum dum dum

Hola mes camarades! (Tror att det där var en blanding av spanska och franska men jag är inte säker. Jag kan ingen spanska alls och har typ glömt all franska jag nånsin lärt mig. det är ju lov!)

Jag sitter just nu hemma hos Zoii Poii med hennes armband som en krona på huvudet. Önskar att jag hade en bild för det känns ganska värt att visa. Jag har sovit här och det var helt jättemysigt. Nu är jag ganska trött men väldigt glad! Och det kliar lite i mitt öra.

I alla fall, så jag och Zoii Poii ska åka till stan snart, jag ska leda henne till eventuell bok som hon vill ha. Alltså jag tror att jag har sett den men jag är inte säker. Det är tydligen inte särskilt mycket som jag är säker på.
Här kommer en lista över saker som jag är säker på (bara för att jag måste bevisa för mig själv att jag inte är totalt bombad):
- Jag kommer att dissa 080808 och inte gå på stureplansfester
- Jag kommer att tjäna pengar istället för jag ska sitta barnvakt
- Jag kommer tappa min krona vilken sekund som helst för den glider lite på håret
- Jag är trött
- Jag gillar Årstafolk
 - Palmyras kebab är god.
- Det finns inget språk som heter Belgiska. Inte ens om man bor i Belgien så vet man vad Belgiska är.

Ja, allt som allt så verkar det som att jag är en väldigt vettig och medveten person. Och det här blev ett väldigt rörigt inlägg. (det är jag också säker på!)

take care!

bom bododom baabadoo BAAH!

Hej bloggen och alla typ tio läsare! Hoppas ni har njutit av min frånvaro och superläst alla inlägg. Anledning till frånvaro: Cheer! Ja, mina vänner, det blåser åt det hållet igen och det stavas TJEERKÄMP. Jag har tränat ganska många timmar sammanlagt nu, typ varje dag i veckan, vilket har resulterat i:

- träningsvärk som aldrig går över (träningsvärken i låren från i måndags hänger fortfarande kvar men har förnyats och dessutom blivit ackompanjerad av lite i ryggen, axlarna och armarna).
- diverse små blåmärken
- total cheer-nördighet
- total trötthet alla tider på dygnet förutom just träningarna

Så är det. Och till alla er som oroar er (läs: Sara). Det tog mig typ en träning att komma tillbaka till någorlunda form. Och tro mig, jag är fetare än du.

take care!


Utmaning

Jävlar vad jag är på idag alltså! Men jag blev utmanad av Cornelia och vem antar inte en utmaning? Vet att jag har gjort den här typ tusen gånger i bilddagboken, men ändå. Jag försöker faktiskt att hitta på nya grejer varje gång.

Här är reglerna :

Utmanad av Cornelia


Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare som ska utmanas... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...


Here we go:
1. Jag är en sjuk nörd; jag brukar gråta när jag läser Harry Potter och De Vises Sten bara för att allting var så lyckligt då.

2. Mitt mål i engelskan var inte att ha MVG; det var att vara den som min lärare använde som exempel för nästa klass.
3. Jag har aldrig haft en fästing i hela mitt liv.

4. Jag får ångest av att sätta mig ner och göra läxor. När jag väl har kommit igång är det inga problem, men just att sätta sig ner och börja är ett helvete. Jag har gråtit för att jag tycker det är så jobbigt.

5. Jag har drömt att jag drunknade och jag var inte ens rädd, varken i drömmen eller när jag vaknade.

6. Jag skriker alltid HALLÅ! när jag kommer hem, även om jag låste upp dörren och vet att ingen är där. Det är för att skrämma bort eventuella inbrottstjuvar.

Jag utmanar:
Sara, sen kom jag inte på nån mer.


just det

Om ni inte ser det, så är vi utklädda till nunnor.

vlogg


Original Video - More videos at TinyPic

LIte förklaringar:
 - jag hade rethosta, därav den härliga hostattacken.
- vi hade tillbringat liiiite för lång tid inne på det rummet, därav själva filmen
- jag kan dansa egentligen

take care!

ba ba ba ba bara bapadioooh

Idag känns det som en sån dag som var förra sommaren. När jag ägnade dagarna åt Projekt: Viktökning med hjälp av choklad, böcker och datorn. Lite så är det idag, minus chokladen faktiskt (men det kommer senare, jag lovar). Här är vad jag har gjort idag:

- vaknat
- somnat om
- ätit frukost
- suttit vid datorn
- duschat
- suttit vid datorn

och nu är jag lite hungrig igen. Vad ska jag äta? det lutar åt något fett. Jag förtjänar det. Cheer camp börjar ju ändå på måndag.

Det enda positiva med mina sjukt tråkiga dagar är att jag uppdaterar bloggen oftare. Fast, ni kommenterar ju ändå aldrig! Ska vi ha ett samarbete? Jag skriver, ni läser och kommenterar. Jag blir känd bloggerska och rik, ni får ingenting, men jag tackar er i varje intervju. Vem sa att livet ska vara rättvist?

take care!

RSS 2.0