ursäkta

Jag är nykter nu och ska åka hem snart och ljuga lite för mamma. Förlåt så hemskt mycket sara, jag vet att du läste det där och jag kommer ihåg vad jag sa på msn (kommer säkert säga dethär till dig på träningen, men skriftligt känns rätt bra). För er som inte var inne på den här bloggen mellan 01 inatt och nu, så rör det sig om ett ganska pinsamt inlägg.

take care!

synd synd synd

Jag har inga roligheter alls att berätta idag. Kanske imorgon, men jag vet inte. Just nu vill jag egetnligen bara lägga mig ner och storgråta sådär så att man hickar och får svullna ögonlock dagen efter (iofs är det bra för det är så lätt att applicera eyelinern då). Och nej, jag är inte värsta deprimerad och nej jag har inte värsta problemen. Men ibland orkar jag bara inte med att vara cp-laura som skrattar åt ordet lysrör och hoppar runt och stör upptagna människor. Imorgon är jag lycklig det lovar jag. Men just nu - blä och ingen bloggning. Jag orkar inte vara rolig om jag inte ens själv skrattar åt det (jag brukar faktiskt testläsa mina inlägg ibland för att se om jag garvar). Nu vet ni... och om det är någon som seriöst bryr sig så, oroa er inte. Jag är inte döende. Jag är bara i desperat behov av B&J eller annat fett, lite sällskap som faktiskt muntrar upp mig (skola imorgon känns ju verkligen lovande.......) och en god natts sömn.

take care!


simon says

Jag har inte uppdaterat på ett tag, jag vet. Men ja, det har sina anledningar... jag överlever i alla fall (tack vare träningar och vänner!).

Ja, men här är jag i alla fall. Har bara massa interna citat att berätta som ni egentligen inte fattar, utom cheerfolket kanske (bella: var kommer du ifrån? jennifer: ... thailand?). Så inga citat, och inga speciellt klatinga händelser förutom mina vanliga snubblingar i tunnelbanor och psykfallssjungingar på officiella platser.

Förresten känns det lite vårigt ute, men det är ju april så jag ska väl inte hoppas för mycket. Men för att välkomna våran så tänker jag nog ändra mig bloggdesign, igen. Ja, det blir så när man har tusne idéer i sig men bara en blogg att designa. Ja så nu ska jag gå och leta bakgrunder, headerbilder, textsnitt och färger.

take care!


panik spik kritik

jag ska åka till trningen om några minuter, men först ville jag att passa på och ge er ett tips! OM ni, som jag, har en pedantpappa som hatar stökiga rum och ni själva har liiite för mycket beslutångest på morgonen för att ni ska slippa stora klädhögar - panikstäda! Kolla på mig t.ex:

Före:                                     Efter:                            Garderoben bredvid (som pappa aldrig öppnar)
                             
min garderob, typ           städat och fint!             alla kläder intryckta
synonym med ordet                                              och "gömda" i en
terrorbombning                                                      stor fet knöl.

Pappa kommer hem, ser ett välstädat rum och är glad resten av kvällen.. ta- da! Så kan man städa när man hinner... eller när man verkligen behöver den där lila tröjan (vilket faktiskt kan dröja evigheter!).

take care!


they try to change me

Idag hade jag sovmorgon... normalt sett börjar jag i skolan klockan 8 på onsdagar, men idag började jag inte förräns halv 10. Jätteskönt tänkte jag och satte klockan i god tid, på halv åtta så att jag skulle kunna snooza i en halvtimme och sedan ändå ha tid att äta frukost och fixa mig när jag verkligen gick upp... bra tänkt! Halv åtta ringer klockan och jag slår av den, halvsovandes... bara lite till... efter en stunds chillande trycker jag på klockan igen för att kolla ifall de tär värt att gå upp eller om jag kan njuta lite till. Då är hon 08.56. alltså ungefär en halvtimme innan jag börjar. Jag fick hjärtattack och formligen flög upp ur sängen. Slet åt mig lite kläder och nycklar, busskort osv... sex minuter senare satt jag på bussen och försökte desperat att vakna till (jag hade tröjan ut och in upptäckte jag sen. mysigt)

Men jag hann, på något sjukt sätt. Ganska läskigt att tänka sig att när jag började min lektion hade jag bara varit vaken i en halvtimme... men sån är jag! Ingen här hemma vet om det, tur det för mamma kom på mig framför datorn vid ett tiden och då försäkrade jag att jag skulle vara pigg som en lärka idag. 

take care!


jag vet inte vad jag ska blogga om

men jag är desperat att hålla mig aktiv. Så här är ett totalonödigt inlägg som säger hej och hopp jag har inget liv. Ja, jag är trött nu också...

Var med S från laget idag förresten. Det var lite av allt, faktiskt. lite seriöst prat, lite asgarv, lite cheer, lite stretch... det enda det inte var lite av var choklad. Det var sammanglagt drygt 400 gram. Oups!

take care!

juste.

E är världens mest onödiga människa. Jäveln har visat som off hela tiden så jag har inte sett att han är inne. Så plötsligt:
E: "ville bara säga hej innan jag loggar ut"
J: "hej? XD"
J: "har du gått nu? XD"

Alltså sa han bara hej och sen loggade han ut. Hallå? Idiot. jaja, jag vet att han lever i alla fall.

take care!

bidubidamdam

Jag är riktigt trött just nu och jag fattar inte varför för jag har sovit lagom mycket på sista tiden... men ändå. Jag är trött och därför är det riktigt korkat av mig att blogga eftersom jag troligtvis kommer tappa tråden efter halva inlägget. Idag var jag iaf med tjejkompis från laget, J, och det var mysigt.  Hon är riktigt söt och gullig. Hennes lillebror har fin klädstil men är ganska elak.

Just nu är jag ganska sugen på någonting, men jag vet inte riktigt vad... fast ordet yoghurt skickar massa signaler till mitt belöningssystem. Ordet juice också. Hm.

take care!

Dagens i-landsproblem:   
. Laura               alltid sengångare <3 säger:

fan, kenza har köpt likadana shorts som ajg tänkte köpa nu kommer alla ha dom och så kommer jag känna mig som värsta wannaben fastän jag såg dom först. om dom ens finns kvar :O


glömde

Inser nu att jag glömde andra delen i mitt löfte; ett citat från klassen. Och jag måste erkänna att jag faktiskt har glömt vilket citat som jag hade tänkt ha med. så därför väljer jag ett nytt, eller det är faktiskt väldigt gammalt men alltid lika roligt. Kanske har skrivitut det förut, jag vet inte.

Lite bakgrundsfakta: O är den kortaste killen i hela klassen, och E är den längsta. De är ändå kompisar och umgås väldigt mycket...ser ganska kul ut eftersom O är bara lite längre än mig (och jag är 1.59) och E är typ 1.86. Det är mat och O och E står mittemot varandra och ska ta mat, som är korv. E får inte riktigt upp sina korvar för de spricker och delar sig hela tiden.
O(hånfullt skrattande): E har spräckt korven, E har spräckt korven...
E (tornar upp sig över lilla O, med arg röst): DITT ANUS ÄR SPRÄCKT!
Varpå O fnissar nervöst och springer iväg, medan jag och M står en meter ifrån och vrålskrattar. Om ni fattar det roliga så gör ni, annars... går ni inte i min klass.

Nu ska jag smita iväg och träna, någon som är förvånad?

take care!

yeahyeah yeaah

Okej så uppdateringen dröjde lite. Men här är jag! Och jag tänker hålla mina löften, men först måste jag berätta om en liten incident som utspelade sig precis nyss, när jag gick hem från bussen. Jag korsar gatan och  när jag ska gå upp på trottoaren snubblar jag på kanten. Som tur är trillar jag inte, utan lyckas behålla fotfästet. Kollar upp - mittemot mig står två män, 50+och skrattar.
Jag: - ojsan, det var kanske inte så smidigt!
Den ena av männen(leendes): - Är du berusad så här tidigt på dagen?
J: Haha...ja..
M: - Jo, ja... lite roligt måste man ju ha!
J: Precis! Livet är vad man gör det till!

Sen gick jag, och skrattade för mig själv (måste sett ganska löjligt ut)... hur lyckas jag egentligen?
I alla fall, jag lovade ju en film från cheerleadingen... men eftersom ni fick vänta så länge (typ en dag men ändå), så lägger jag ut två! Ifall någon från laget läser det här och känner att ni inte vill bli utlagda på internet, säg till så tar jag bort filmen direkt!
Förresten så är filmerna filmade med mobilkamera = sämst kvalitet, och på den ena kommer ni få vrida på huvudet och i slutet av filmerna hör man en tjejs röst, ni får ursäkta allt det. Jag fattar inte heller hur man lägger in filmerna som rutor i själva inlägget, så ni får trycka på länkar istället. Förlåt :D
Det här är en såkallad fångning, cradle på engelska
Det här är en snurr, ett varv, har ingen aning om vad det heter på engelska

Sådär, nu vet ni... vad jag lever för, vad jag gör när jag inte bloggar, vad som gör att jag inte väger 300 kilo (vilket jag säkerligen skulle göra annars, så mkt skit som jag proppar i mig), vad jag älskar.
och ja, jag är tönt.

take care!

bajsa

Jag hade jättemycket inspiration igår men idag försvann den. Kan bero på att jag fick gå hem från skolan med en mensvärk som höll på att döda mig (är nu pigg och kry tack vare x antal ipren) och det faktum att jag just nu sitter och väntar på min kära vän M. Jag lovar dock att återkomma asap (för er som inte vet; as soon as possible. glöm inte bort det för jag använder uttrycket hela tiden) med lite roliga saker, bland annat ett citat från min hjärndöda och allmänt cpstörda klass och en film på min största och enda passion för tillfället (ja du gissade rätt - cheer!)  Något att se fram emot, inte illa va?

take care!

RSS 2.0