uu-h, uu-h, uuu-h

Tillbaka från klassresa som jag kanske inte sa att jag skulle på. Min cpklass är bäst <3

om ni tänker er 13-14 killar i 15årsåldern som sjunger den här med målbrottsröster, då vet ni hur det känns att umgås med min klass. <3

Spexigt sexigt hexigt mäxigt päxigt

Nu sitter jag här igen och gör precis vad jag inte borde göra. Vad jag borde göra:

- Städa mitt rum
- Göra SO
- Göra svenska (litegrann)
- Göra matte (jävligt mycket!)

Men jag gör det seeen. Om en liten stund. Först tänker jag berätta om när min klass spelade volleyboll för några veckor sen. Det var match, och spelet hade precis börjat komma igång. Mitt lag survar och bollen flyger högt över nätet, och susar ner mot marken. Min gymnastiklärare har precis haft ett långt föredrag om hur viktigt det är att kommunicera, så min kära vän S tar möjligheten.

S: NUUUU JÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAAR!

Tysta står alla andra och ser spänt hur bollen närmar sig S som slår i ihop armarna och drämmer iväg bollen med all sin kraft. Åt fel håll. Två sekunders tystnad.

Alla: skrattar på sig.

(det hade varit roligare om du hade varit där, tro mig. Vad ajg ville säga med detta var ungefär att min klass är störd i huvudet. <3)

take care!

dubbelinlägg!!

firar med ett extra inlägg för att riktigt uttrycka hur tråkigt jag har! Jag sitter som bäst och tittar i min kalender, nivet, läser den roliga informationen osv längst bak. Fastnar på sidan "smilies". Jag tänker, för mitt eget nöjes skull, visa några av de mest speciella:

[:] Jag är en robot
|-O Surfaren gäspar
:-:  Mutantsmiley
:^) Jag har en bruten näsa
<:'l användaren är ett dumhuvud
:-' smiley som spottar ut sin tuggtobak
:] en liten glad dvärgsmiley, som gärna vill vara din vän
:-o Sjungandes nationalsången
8:-) jag är en liten flicka
:-)8 jag är en stor flicka

och min absoluta favorit............ %-6 -Jag är hjärndöd

take care!

sheee is baaaack

Efter ett mycket långt bloggstopp är jag äntligen tillbaka! Förvänta er många härliga inlägg från och med nu. Och nu frågar ni såklart er själva: Varför? Svaret är mycket enkelt: Jag orkar inte göra mian läxor och då är det ganska bra att ha en blogg att skylla på att man måste skriva i.

Så mitt liv har rullat på, inget viktigt som ni behöver veta, förutom att en talangscout plckade upp mig på gatan igår och erbjöd mig en roll, det skulle vara någon romantisk grej och min motskådespelare skulle vara någon Tom. Tom felton tror jag hon sa... och sen så har jag minglat med x antal kända människor! Men det är bara sånt som händer varje dag i mitt liv. (obs: lögn. Chansen att detta ska hända är ungefär lika stor som chansen att Paris Hilton ska göra en bra film. Lika med noll alltså.)

Nu ropar min mamma att jag ska duka och sånt. Varför får alltid JAG göra det? det är en av frågorna som jag känner att jag måste komma underfund med. Ett redigt svar på denna fråga kanske förändrar mitt liv. Någon som har några idéer?

take care!

RSS 2.0