and the girls sing la la la la la la

Rubriken är från låten som jag lyssnar på just nu och har alltså ingen mening alls. Inte ens mellan raderna eller underförstått eller någonting. Nu är I här och hon ligger på min säng och läser en OKEJtidning. Bara för att alla jättegärna vill veta det så ska jag berätta vad hon har på sig. Det verkar ju vara så populärt. Så kanske slår min blogg igenom med det här inlägget? alltså, I har på sig:

- En tröja
- Ett par byxor
- En bh
- Ett par trosor som jag har gett henne
- Örhängen

Jag förstår verkligen att alla dessa modebloggar är så uppskattade. Det är ju otroligt intressant att läsa om en okänd människas OUTFITS, VILL-HA, MÅSTE-HA och TRENDKAP!... Och att det är typ 3000000000000 människor som skriver om samma saker är ju bara bra för då kan man ju läsa allting många gånger! Repetition är kunskapens moder.

take care!

good morning dear children, good morning to you!

Idag ska I komma hit och det är därför som jag är uppe såhär omänskligt tidigt!!! Fast, tro det eller ej, jag vaknade innan väckarklockan. en kvart innan. Men jag var fast besluten att gå upp nio och inte kvart i nio, eftersom klockan då hade visat på 8.45 och det är ju typ mitt i natten! Nio känns lite mer okej.

Det blir nog inte så himla bra bloggning under Is vistelse här, tyvärr. Men eftersom det bara är typ två som läser, så spelar det nog inte så stor roll. OM DU LÄSER UTAN ATT KOMMENTERA, may you burn in hell.

Jag och I ska träna. HA HA HA. Vi kommer skratta igenom halva "träningspasset" Min föreställning av mig själv som en vältränad snygging har bleknat ganska kraftig och ersatts med en bild av en drop-dead gorgeus kille som ler och tar mig i sina armar. Det är oklart vad som orsakat denna katastrof, men säkert är att polis och ambulans finns på plats för att återställa allting fortast möjligt.

take care!


två sekunder senare

Just nu roar jag mig förresten med att läsa Harry Potter fanfics. Bara så att ni vet.

det var så roligt jag måste skratta

Idag var en hysteriskt aktiv dag! Trodde ju att jag bara skulle ligga och mögla men jag gjorde mycket mer än så. Jag gick all-in och ruttnade av tristess! Brände säkert 10 kilo med hjälp av tre böcker, en dator och massa choklad som vi köpte i Belgien.

Detta är vad jag har gjort under dagen:
- Handlat mjölk
- Suttit vid datorn
- Ätit lunch
- Läst tre böcker
- Allvarligt funderat på att läsa Sagan om Ringen
- Suttit lite mer vid datorn
- Ätit middag
- Hängt upp tvätt <- duktigt Laura!
- Suttit vid datorn.

Jag kommer komma tillbaka till skolan som en supersmal och supersnygg modell med ett hektiskt nöjesliv. Eller vad tror ni?

take care!


Hemmaaa, hemmaa, aaah.

Igårkväll, ca 22.30 kom jag hem. Och nu är jag hemma och jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggat på hela veckan men vem  vill blogga när man kan spendera tid med sin släkt? (varning: ironi)

I alla fall så var det jättetrevligt de första fyra dagarna. Sen förvandlades min mormor till ett påträngande och irriterande monster. NU var jag elak. Men det var faktiskt lite så. Detta är vad min mormor gör för att driva mig till vansinne:
- lägger sig i precis ALLT med hög, klagande röst
- kramar mig å att det känns som att jag ska spy upp min galla
- ... samtidigt som hon skriker mig i örat
- Pratar med mig som om jag var tre år

Men jag tycker faktiskt om henne också för hon gör bra saker också.  Till exempel så lagar hon god mat och har söta katter i huset.  Resten av släkten är väldigt söt den med, jag <3 mina mostrar och morbröder!

Men nog om det. Imorgon kommer I hit och bor här x antal dagar. 4 tror jag att det är. Käre gode Gud i himelen, ge oss lite bättre väder såatt vi slipper sitta inne och häcka i fyra dagar. Sådant gör att man lätt får aggressioner mot varandra. Idag ska jagsitta inne, titta på pissregnet och mögla. Mitt sommarlov är så händelserikt.

take care

packad som en tonåring på valborg

Idag har jag och min syster packat inför Belgienresan imorgon. Fast innan vi gjorde det så gick vi till banken och lämnade in dom där jävla legbilderna. Jag såg att hon som tog emot dom tittade lite konstigt på mig när jag räckte fram bilden... vad var det jag sa?

Men åter till dagens ämne. Packning. Halva min garberob är tömd. Jag orkar inte ens berätta vad jag har packat, men det är för mycket i alla fall. Ändå kan jag sätta min mamma på att jag kommer stå där första dagen och tänka: VARFÖR TOG JAG INTE MED DEN DÄR TURKOSA TRÖJAN?
För att göra saken bättre så kan inte packa/vika kläder överhuvudtaget. Delar väska med syster och hennes del av väskan är lika snyggt packad som en bild i en resetidning. Min del liknar snarare en bild av Bagdad i en nyhetstidning. Och tänk hur den kommer se ut efter några dagar när jag har rivit ut alla kläder i beslutsångest. Åh Gud.

take care!

Bubble Pop Electric - Gwen Stefani (Love.Angel.Music.Baby)

I'm antsy, I need fulfilling, yes I do love
To the ceiling, when I do love
I get this feeling when I'm in love

I'm restless, can't you see I try my bestest
To be good girl, because it's just us
So take me now and do me justice

I'm waiting patiently
Anticipating your arrival
And I'm hating
It takes so long to get to my house
To take me out

I'm gonna give you all my love in the back seat
Bubble pop electric, bubble pop electric
Gonna speed it down and slow it up in the back seat
Bubble pop electric
Uh-oh, in the back seat

Ok now, I understand he's on his way now
But jeez Louise, I mean today now
I can't wait, I wanna play now

I'm antsy
Bubble pop i like your pansies
My sweet tooth, I want your candy
The Queen of England would say it randy

I'm itchy
I wish you would come and scratch me
Tonight I'm falling, won't you catch me
Swoop on by, so you can snatch me
And take me out

Tonight, I'm gonna give you all my love in the back seat
Bubble pop electric, bubble pop electric
Gonna speed it down and slow it up in the back seat
Bubble pop electric
Uh-oh, in the back seat

The need to be satisfied
Come pick me up, I want a ride
Hurry, hurry, come to me
Drive in movie
Drive in, move me
Drive into me

Bubble pop electric
You've gotta get it
(Straight to me, drive in movie)
Take it to the back seat
Run it like a track meet
(Come to me, drive in movie)

Tonight, I'm gonna give you all my love in the back seat
Bubble pop electric, bubble pop electric
Gonna speed it down and slow it up in the back seat
Bubble pop electric
Uh-oh, in the back seat

idag var en roligare dag!

Idag hade jag så mycket roligare än igår. Dagen började med att jag gick och la mig vid tvåtiden (varför kan jag alrig sova?). Sen drömde jag en dröm. Som jag tänker berätta för er. Nej jag hittar inte på drömmen, jag drömmer så här sjuka drömmar.

Det var skolavslutning och alla i min skola åkte karusell. Sen tog karusellen slut och då var det middag, jag hamnade framför en tjej som vi kallar Eva. Eva finns i verkligheten och är en nia som jag aldrig har tyckt om...hon har aldrig tyckt om mig heller så vi brukar roa oss med att kolla snett på varandraoch förakta varandras umgänge. I alla fall så började jag och Eva be om ursäkt till varandra för att vi hatat varandra så! Sen var skolavslutningen slut och jag skulle gå från skolan till ICA tillsammans med BB och en tjej i mitt cheerleadinglag. Tjejen från laget skulle följa oss en bit, så vi började gå. Plötsligt kom vi till ett gult tält som var täckt av såpbubblor. Sarah (den sarah som skriver kommentarer här i bloggen) utbrister då:
- Här bor mina kusiner!
Vi gick in i tältet och hittade en hund. Vi tog med oss den för vi skulle gå vidare till ICA. Tjejen från laget hade lämnat oss innan vi gick in i tältet, och när vi gick ut ur tältet såg vi henne springa över en äng med armarna uträckt. Sen tog drömmen slut.

nu undrar jag, kan denna dröm betyda något?

Min dag fortsatte med att jag vaknade och åt frukost (jag vet att alla jättegärna vill veta det här!!). Sedan ringde jag M so var hemma. Vi ville göra något fast jag kom på att jag var tvungen att träna först. SÅ JAG GJORDE DET <- duktigt. Sedan fixade jag mig blablabla och halv tre träffade jag M. Vi var på stan och provade skor. I en timme. Sen gick vi och såg pirates of the carribean: at world's end. Förlåt folket som satt i samma biosalong som jag! Jag gjorde detta för att förstöra filmen för dem:

- Jag förstod knappt hälften av filmen och därför 'fick M förklara allting medans filmen höll på
- Varje gång någonting våldsamt eller chockande hände skrek jag "whoa!" för att jag blev så rädd/chockad
- Mitt i blev jag och M jättekissnödiga (eftersom vi hade druckit ca 1 liter cola var) och sprang vilt fnissande ut på toa.
- min pappa ringde mig i slutet av filmen och undrade varför jag inte var hemma till middagen. Så där satt jag mitt under den sista stridsscenen i filmen och förklrade att "jag glömde det men nu sitter jag på pirates och den slutar typ jättesnart! VA? PIRATES. BIO. ja, jag skyndar mig"

Jag är en ond människa.

take care!


ingetlivfjortis

Just nu känns det som att jag saknar något i livet - livet självt!! Jag har nu spenderat x antal dagar (vågar/vill inte räkna exakt hur många det är) hemma i soffan/sängen med en bok/datorn/ipoden. KUL.
Men ikväll kommer M hem igen så jag kan förhoppningsvis spendera morgondagen med henne...(:

Idag tog jag passfoto, varför varför v a r f ö r ser man alltid ut att vara bakfull och/eller allvarligt hjärnskadad på bilderna som liksom finns till för att folk ska känna igen en? Och varför i hela helvetet måste bilden vara rakt framifrån så att alla fula sidor syns? När jag står där och viftar med mitt leg (ska även använda fotot til legget nämligen) för att komma in ngnstans med åldergräns, inte fan står jag där och kollar rakt fram på vakten så att alla skavanker kommer till sina fulla rätt. NEJ JUST DET. Jag tror knappast att man ser någon likhet alls mellan den ögonfransviftande vackra unga kvinnan med bröst som svalor som häckar som står i kön och den extremt fula rishögen som tittar hjärndött framför sig på fotot. usch.

take care och hoppas att imorgon blir en roligare dag för mig!

sådär i förbifarten

Träningen gick åt helvete. Jag orkade inte göra allt och precis när jag började komma igång så ropade mamma för jag skulle välja resväska. eheh.

Nu ska jag hoppa in i duschen (behövs!!!), dressa mig och sedan ska familjen ut och äta...sushi. Jag har aldrig ätit sushi förut. Vad säger ni? Är det gott? Det låter inte så himla fräscht iaf, med rå fisk och allt vad det är. Har ringt runt a lot för att få ngn att gå ut med mig sen, en kompis A skulle ringa (: hoppas det blir ngt. Hej jag är fest/spritsugen. Är det en synd att erkänna det? Jag tror det.


Dags att få upp flåset lite!

Idag, mina kära vänner, ska jag träna. Nu undrar alla varför, i mitt stilla sinne gör jag det också. Meeeen, förklaringen är såhär enkel: Jag går på cheerleading, men vi har sommaruppehåll för tillfället. Min tränare tycker dock inte att sommarlov är till för att leka, så hon har skickat en lång lista med saker som vi ska göra 3 ggr/vecka. Den listan innehåller allt ifrån konditionsträning till gymnastik och styrka. Jag dog när jag läste den.

Jag räknar med att se ut såhär när sommaren är över


take care!

hej jag kan inte sova

Nu sitter jag i mitt rum och fryser om fötterna och kan inte sova. Gick ut i tanto med några från laget. Så himla kul, haha. Några hade sina mjukiströjor på sig med föreningens namn (haninge cheer elite) på ryggen. Det här hände x antal gånger under kvällen:

Full kille i 20årsåldern: HEJ TJEJER!
Vi: eh. hej.
fulla killen: ÄR NI CHEERLEADERS ELLER??
Vi: joo, jaa
FK: kan ni inte visa några moves?
Vi: eheh.... hejdå.

Mina ögon svider som fan eftersom jag är jättetrött och har stirrat på en jävla datorskärm i en timme nu typ. m å s t e s o v a m e n o r k a r i n t e. vad ska jag göra imorgon? ångest. hjälp mig. är festsugen också...!

take care och sitt aldrig framför datorn kvart i två på natten. det skadar allvarligt dig själv och din omgivning.

Hemma igen!

Nu sitter jag återigen under trappan i huset och skriver (: Jag hade väldigt trevligt i Uppsala ska ni veta. Jag och K var på Fett Me´ Kärlek (en festival typ) och det var roligt. Listar lite happenings..

- K hälsar på i princip ALLA och jag känner mig bortglömd ;)
- Jag träffar I och hennes pojkvän A + I's kompisar E och K
- Jag och min kompis K skiljs åt en stund och jag hänger lite med I och co
- Jag upptäcker ett fyllestrul som jag inte trodde att jag skulle känna igen. Men jag kände igen vissa drag. Tyvärr har jag INGET MINNE ALLS av finnigheten, missplaceringen av ögonen och näsan, det flottiga håret och den äckliga mustaschen.
- Jag springer på min expojkvän
- Jag får plats längst fram när Veronica Maggio uppträder. Orkar inte och går till exet.
- Det börjar ösregna, så jag Xet, A, I och E ställer oss under tak och gosar
- Regnet slutar men vi står alla kvar
- jag och K går hem! (:

Har fått inbjudan av en kompis att hänga med till tanto ikväll och göra någotjagvetintevad. jag har jättelust men min mamma har nog mindre lust. "var hemma 10" Eh, mamma. jag är 15 år. Jag klarar mig UTMÄRKT själv ute till.....5-6 på morgonen :D

take care!


Uppsala nästa!

Idag åkr jag till Uppsala över en natt! Jag ska träffamin kära vän K som jag lärde känna en härlig fyllekväll tillsammans med min andra uppsalavän I. Trots de antagligen (minns inte så himla mycket) otroligt pinsamma och konstiga saker som jag måste ha sagt den kvällen så är jag och K numera vänner! Hon är väldigt mycket söt, bara så att ni vet.

Jag har varit i Uppsala x antal ggr nu och hälsat på/träffat x antal människor. Och tro det eller ej, mitt enda nyktra Uppsalabesök var VALBORG! Jag var med I då och vi traskade runt i stadsparken/stan (officiellt var vi inte i stan utan på en majbrasa i närheten) och  tittade helt nyktert på alla fulla människor och önskade att vi också hade sprit. Men det hade vi inte. Alla andra gånger som jag hr varit i Uppsala har jag däremot varit mer eller mindre dragen. Vi får se hur det blir den här gången (:


                  en bild ifrån valborg i uppsala. tyckte att den passade in. jag är ingen av personerna på bilden.

take care!

Hejhopp - och välkommen skulle jag vilja säga (:

Som den automatiska bloggaren i inlägget under redan har meddelat- välkommen till min nya blogg!

Jag är en 15årig tjej som precis har fått sommarlov. Jag bor i Sveriges huvudstad men har vänner lite varstans i landet. Jag vet inte själv varför jag startade den här bloggen (min fjärde blogg tror jag, hahaha!), och jag har ingen aning om varför jag startade den när sommarlover precis börjat ( = jag kommer inte kunna skriva någonting typ) menjag antar att jag bara vill skriva av mig lite. Dela med mig lit av mitt fjortisliv och mina tankar. Låter bra ellerhur?
Jojo.

Idag hade vi skolavslutning. Både bra och dåligt.

Bra saker:
- Jag slipper äntligen min klass och alla jobbiga jävlar!
- Jag slipper läxor
- Jag får sova ut på mornarna
- Jag kan strunta i att duscha tre dagar i rad

Dåliga saker:
- Niorna slutade,hejdå dusomvikankallaförEVERT! Jag kommer aldrig mer träffa honom :(
- I slutet av lovet komemr jag säkert ha isstråkigt och sakna alla
- Jag kan inte längre flirta medhansomvikankallaförKURT.
- Första halvan av min sommar är helt jävla fullpackad och sista halvan är nästan stendöd.

Nästa år går jag nian och måste vara förebild. fy fan säger jag bara. Imin klass är vi inga förebilder. I min klass tejpar vi upp bilder på sjuorna  i underkläder bara för att vi hatar dom så mycket. (JAA vi har gjort det på riktigt till er som tvivlar. rektorn/lärarna/sjuorna/min mamma tyckte inte att det var riktigt så roligt som vi själva tyckte)

take care

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0