bajsa på sig

jag glömde skriva i förra inlägget:

Skolan, träningen, mitt riktiga liv har kommit igång nu och därför kommer jag inte orka/hinna skriva så mycket här som jag ville. förlåt för det men ni överlever nog. (:

paaaaaain

OKEJ OKEJ JAG ERKÄNNER! jag gjorde inte ett skit av detdär jävla träningsschemat. Jag ångrar det djupt nu, kan jag säga. Missade ju  träningen i fredags men det var en i söndags också. Som jag gick på. Och idag ännu en... min syster komma få skjutsa mig i rullstol imorgon pga extrem träningsvärk. Låt mig berätta varför.

- Jag har inte tränat på hela sommaren = otränad x 10000 typ.
- Dagens träning var sjukt jobbig, började med uppvärmning i 100 år och sedan hopp. (aj)
- Sedan bygg, och nu kommer det jobbiga!!
- Vi gjorde två byggrupper, och plötsligt tappar den ena gruppen sin topp (alltså personen som är högst upp i "pyramiden")
- Tränarna bestämde då att om någon del av toppen(förutom fötterna såklart) nuddar marken, så kommer hela laget att fågöra 50 armhävningar.
- Min byggrupp tappar toppen.
- Tränarna skiker 50 armhävningar men ångrar sig sedan och bestämmer sig fr att vi ska stå med benen i 90 grader mot en vägg, i vet vilken övning jag menar.
- Vi står i en minut....en och en halv... sen säger tränaren "RÄKNA LÅNGSAMT TILL 20!!" folket fullkomligt skriker ut räkningen pga smärta.
- Vi får vila i 5 sek.
- "UPP IGEN!!!!"
- en minut...en och en halv minut... "RÄKNA TILL 30 långsamt!!"
- En tjej orkar inte och trillar ihop. "RÄKNA TILL 40!!"
- Ännu en trillar ihop "RÄKNA TILL 50"
- När vi är klara sjunker alla ihop och gråter. av smärta (jag skojar inte)
- Sen får vi springa.
- Sen har vi styrketräning.

Jag hade glömt varför jag älskar cheer så mycket. Nu blev jag plötsligt påmind igen. Och det var ju bra, ellerhur?

take care!

vimsy vimsy spiiider

Okej så jag skulle ha haft träning idag, men det hade jag inte. Officiell förklaring: den blev inställd.
Sanningen: jag är väldigt vimsig. detta är vad som hände:

- Jag kommer hem, byter om, äter, kollar vilken tidmin buss går. 15.37.
- 15.34 lämnar jag lägenheten och går mot bussen.
- när jag är påväg hör jag bussen komma och börjar springa. klockan är då 15.36. av alla jävla gånger som jag har åkt dendär bussen har den inte kommit före utsatt tid en enda gång! när jag är stressad till skolan, då är den alltid försenad. men nej nu ska den vara tidig.
- Jag springer så fort jag kan och tänker "jag kanske hinner". när jag är tio meter ifrån så åker den.
- plan B. jag springer till en närliggande t-bana. 11 min tills min tunnelbana går. försöker ringa hem och fråga om jag kan hinna med ett senare pendeltåg (som går till min träning). då tar mina pengar slut.
- påväg hem ringer en tjej från laget och undrar vad som hänt. jag har fortfarande panik och hög puls , men förklarar.

Ja, nu är jag hemma. ringde pappa och sa att träningen var inställd. Gillar egentligen inte att ljuga för mina föräldrar (om det inte gäller sprit) men jag orkade bara inte förklara att jag har vimsat runt och missat buss och inte hunnit med tvärbana och bla bla bla...

Nej, nu ska jag nog vältra mig lite i självömkan.

take care!

here without you babyyyyyyyyyyyy

jag hänger inte riktigt med i min egen omvärld just nu. Verkligheten slog mig så hårt i ansiktet att jag måste ha legat i koma några dagar. Imorgon börjar skolan på riktigt liksom och jag har massa vänskapsrelationer som jag inte vet vad jag ska göra med och jag är allmänt förvirrad. försöker leva i nuet men allting tvingar mig att tänka på framtiden istället.

uuuuusch bort med seriösligheterna. jag är trött :'''''''D

jag blev till och med glad!

Så, första dagens plåga var faktiskt riktigt rolig! tro det eller ej. men killarna i min klass verkar ha mognat (jag säger som gert fylking: ÄNTLIGEN!). Mer eller mindre. Tyvärr mindre i de flesta fall, men ändå.

Åkte tillsammans med S hem, en kille från klassen. en positiv överraskning, han har blivit en riktig liten gullunge! Det ökar antalet killar jag verkligen tycker om i klassen till två. Tror jag.

Måste förresten tipsa om en sevärd film som jag såg i fredags. - Pledge This med Paris Hilton! Handlingen var så enkel att jag inte ens förstod den. En meningsfull film, verkligen. Lika genialisk som låten Candy Shop.

take care!

jävlar i havet

Nu var det längesen jag skrev igen, känns det som. Men jaha ja, det är litetråkigt att skriva när ingen läser. Dessutom har jga faktiskt haft ett någorlunda normalt fungerande liv sedan senast jag skrev. Detta är vad jag gjort:

- råkat supa på ung 08 (se inlägg nedan).
- slappat vid datorn (hej liv! obs: ironi)
- börjat skolan
- sovit hos en kompis

Imorgon skola.
Min skola har såkallad mjukstart de två första dagarna, vilket innebär att vi 1) åker och badar 2) är i någon park och leker. Och imrgon är det baddags. Jag vägrar. Att visa upp min feta, icke-brunbrända kropp för min smala, natruligt brunfärgade klass är aldrig en hit. Bara tanken gör att det plötslig känns som att en flodhäst har tagit över min plats i soffan. Detta badplågeri tar livet av mig.

Och, som om de tinte var nog, tvingas jag återuppstå dagen efter för att genomlida tortyr i form av brännboll eller annan bollsport. Jag känner för att döda den som uppfann bollsporter. Springa runt på en plan och jaga en boll och/eller andra spelare är inte roligt, speciellt inte om man har korta ben och/eller inget bollsinne över huvud taget!

Sen, på onsdag, börjar skolan på riktigt. Det känns ofta som en lättnad jämfört med dagarna innan.

take care!

i feel like a woman du du dududu

hej jag har ganska nyligen kommit hem från ung 08 konserten. jag är visst lite påverkad vilket jag inte hade tänkt att bli :*

take care

smartare än smartast

alltså är jag smart eller?! som ajg skrev i nåt tidigare inlägg så har jag inte kunna blogga häruppifrån pga min klantighet när det gäller lösenord. Idag kom jag däremot på något otroligt smart!! om jag ÄNDRAR lösenordet till bloggen så kan jag ju logga in med det nya! så, här är jag. Vid windows 98an som ajg förresten fick tillbaka.

Denna glädje överskuggar nästan (obs: nästan!) mitt griniga humör pga trötthet. Men det har varit en trevlig dag ändå. Jag har legat här på soffan och gjort ingenting. För en gångs skull har jag uppskattat det.

take care!

slowly, slowly slow

Telefonförsäljare kan gå och stoppa sina diplomatiska röster någonstans där det gör riktigt ont! Igårkväll satt jag uppe vid datorn till ungefär fyra (S fel!) och när jag äntligen gick och la mig tänker jag "men imorgon får jag sova huuuur länge jag vill för mamma jobbar...."

I helvete heller. klockan TIO ÖVER TIO ringer telefonen och väcker mig brutalt ur en väldigt nice dröm om en snygg kille. Jag blir väldigt arg och låter min kära moder svara. Det går två signaler till innan jag kommer på att hon inte är hemma. Hoppar ut ur sängen och tumlar nerför trappan, halvsovande. Svarar.

Jag: Ja hej det är Laura
Telefonkärringen: hej jag heter nåntingsomallaändåskiteri och jag ringer från någotjävlaföretagsomduintebryrdigom. Är -- där?
Jag (halvdöd): Jaa. eller jag menar NEEJ hon jobbar
TK: jaha kan jag få tag på henne på nåt sätt?
Jag: eh, pröva mobilen
TK; vad är numret till den då?
Jag: DET KAN DU VÄL TA REDA PÅ SJÄLV OM DU NU SÅ GÄRNA VILL PRATA MED HENNE! SKITKÄRRING.
Vad jag egentligen sa: 075795444444444444
Hon: tack så mycket
Jag: hejdå.

och tror ni jag kunde somna om efteråt? nej det kunde jag inte. Tack så mycket företaget som tanten ringde ifrån. gulligt av er att ringa mitt i natten (typ.) och plåga oskyldiga semesterfirare.

take care!

faktikt rätt tråkigt

såhär intressant humor har jag och min vän S.

hennes sms

kl 13.54.51: sammarbeta.
kl 13.55.21: Bonde.
kl 13.55.47: VOLDEMORT
kl 14.06.54: Du är ful
kl 14.09.10: och äcklig
kl 14.09.55:och det ska komma från dig citagBaihitåaba
kl 14.10.16: bitch*
kl 14.10.52: din jävla knarktunnelbanestation
kl 14.11.04: du stinker mest
kl 14.11.16: PRUTT
kl 14.11.47: jag ska anmäla dig för sexuella trakasserier.
kl 14.12.10: fjortisKEBAB
kl 14.12.27: nej, L(namn på en kompis till oss)
kl 14.13.10: dörr
kl 14.14.12: gullBARN
kl 14.15.51: bögjävel
kl 14.18.10: hejdålillkligningetsläg

Ja, jag svarade på alla, men sparade dom inte. och ja, vi satt ca 2 meter från varandra. (:

take care


i'm so happy i'm so glad that i've got you

Jag har precis kommit hem från staden där jag bodde förut, har varit där och träffat mitt kära BB och A. Jag älskar dom. Så att ni vet. Några höjdpunkter:

- Jag och S struntade i att sova och var uppe i 36 timmar
- Vi lade rakkräm i (den sovande) A's hand och kittlade henne sedan i ansiktet. En klassiker som aldrig dör!
- Liseberg! (jag bodde INTE i gbg förut men v åkte dit iaf)
- Jag och S pratade harry potter i ca en ochen halv timme, mitt i natten.
- Jag och S tjuvtittade/samarbetade/fuskade hela tiden i kortspelet Maffian och gjorde alla andra deltagare extremt arga.

Det var ungefär det. Eller det hände så otroligt massa mycket ch mina vänner är så underbara att det inte går och beskriva, men ja!

take care!

han sa hon sa

JAG BEFINNER MIG JUST NU I ETT TILLSTÅND AV RÄDSLA; FRUKTAN; PANIK osv.
Dialog mellan mig och pappa för en stund sedan:

Han: Laura!!
Jag: Ja?
Han: kom hit ett tag (misstänkt illavarslande röst)
Jag: - smyger mot honom -
Han: Denna grå plastbit låg på ditt golv. Den  har trillat av från datorn.
Jag: VA? nej?
Han: jo, och den satt fast med en liten skruv som är borta nu.
Jag: O.o

Så nu har jag ingen dator på rummet, vet inte riktigt varför han har beslagtagit den men misstänker ätt det är för att "straffa" mig. Han är nämligen arg på mig. Frågan som skriker ut sig själv i mitt huvud är; kommer jag få tillbaka min dysfunktionella men ack så älskade Windows 98? Och det är denna fråga som orsakar mitt tillstånd av rädsla/fruktan/panik osv. Håll tummarna för mig.

take care!


två dagar senare

Jag orkar inte blogga överhuvudtaget just nu.  skulle gärna vilja säga att jag inte hinner, men om jag sa det så skulle jag ljuga. Jag vet att i redan vet att mitt liv  inte är speciellt aktivt just nu så jag ska inte klaga på det för då skulle man nästan kunna likna denhär bloggen vid en modeblogg - samma skit om och om igen.

det här blir ett väldigt kort inlägg pga bristande blogglust.

take care!


RSS 2.0