om jag ändå vore en liten fjäril

det finns en sak som är väldans fint med att komma hem. och det är det faktum att man vet vem man är igen! man har tillgång till hela garderoben, man har sin dator, man vet var alla besticken finns i köket och man har massor av minnen på väggar och i hyllorna i rummet.

det är så vansinnigt skönt, att öppna dörren till lägenheten och känna igen doften och veta att det här är mitt och fastän jag har lärt mig himla mycket saker och fastän tusen nya tankar snurrar i huvudet, så vet jag fortfarande var badrummet ligger.

det får mig också att längta efter hösten, konstigt nog, fast jag tror att det beror på att större delen av min egentliga garderob består av tjocka koftor och klänningar i färgerna svart, mörkblått och grått. hihi. jag ser fram emot hösten, varma ordentliga skor, tjocksockar och te-kvällar med människor som man tycker om.

en annan sak jag tycker om just nu är en hippiefierad trea som jag lärde känna litegrann igårkväll. i den skulle jag nog kunna tänka mig att dricka många koppar te.

men först: greklandet = sol stränder fina fina vänner party pojkar glädje och troligtvis alltför mycket onyttig mat.

att det kan vara så fint.


jag lever jag lovar

min lägenhet har en särskild doft på sommaren. det är i trappan som det känns mest, kanske för att den ligger mitt emellan balkongdörren och vanliga dörren. i alla fall så är det så att den här doften gör mig så himlans lycklig. när man springer nerför trappan, för att hämta någonting vad som helst, och på väg ner så möts man av en liten vindpust som doftar sommar, då är det som om allting försvinner. jag drunknar i minnen en stund (det intressanta är att det är såna där abstrakta minnen som man inte kan ta på eller berätta om, man MINNS bara) och det sprider sig en slags behaglig känsla i hela kroppen. jag mår så bra, helt enkelt.

fast å andra sidan, nu för tiden mår jag bra. riktigt bra!! var på ett livskunskapsläger nyligen och lärde känna massor av fantastiska personer, och mig själv. jag är lugn nu, jag kan acceptera allt som gör ont, för som någon sa "du har ju bara dig själv att utgå från" och jag känner mig helt tillfredsställd. ibland är allting bara underbart.puss


att kyssas

Huvudvärk

stämningen är för intensiv

den andra kroppen för nära;

värmen pulserar, som blodet ur ett öppet sår,

det svartnar framför ögonen


Yrsel

fyra centimeter är för lite

och ögonen är för bruna;

de vilseleder, varje nerv är på helspänn,

det ilar längs ryggraden


Frossa

gåshuden är för smärtsam

ögonblicket är för skört;

enda lösningen blir läppar mot varandra

så kan man andas igen


RSS 2.0