Utkast: idag känner ...

idag känner jag för att fly. började väl med att jag bråkade med pappa inatt om saker som gör att jag bara längtar bort. det är löst nu men jag känner mig ändå jobbigt rastlös här, uttråkad fastän jag haft en alldeles normalt bra dag och fastän solen lyser.

jag brukar fly in i min roliga värld här på datorn, facebook och allt sådant där man faktiskt kan inbilla sig att man har ett liv som är jävligt kul. idag vill jag fly från det också för jag ser på vissa bilder och det känns så himla konstigt och fel och vågar jag säga patetiskt? veronica maggio vet det också: 17 år, ville inte va den som blev kvar. och jag sitter bara här och är trött och vill bort. det sjuka är att jag vet var jag vill fly men att säga det vore ju rent ut sagt oanständigt. (det behöver ju inte vara som förut men det var ändå för längesen nu och jag tror att jag behöver dig)

ni förstår ingenting av mitt svammel säkert. men för öppen vill man ju faktiskt inte vara. kanske kommer jag knappt ihåg själv, när jag läser det här om ett par dagar, vad jag menade egentligen. men nu har jag fått ur mig det och det känns bra och nu flyr jag till Erika Ascots värld istället där allting är mycket hemskare och mycket vackrare än allt som är mitt. och om två dagar klistrar jag på mig delar av mig själv igen och står ut .


Kommentarer
Postat av: Låjs

vi kommer snart och sällskapar dig <3

2009-04-15 @ 17:35:25
Postat av: sarah

jag tänkte precis samma som låjs. och du vet att du alltid kan fly tillbaka till ulricehamn va? så kan vi låtsas att allt är lika enkelt som det var på mellanstadiet <3

2009-04-16 @ 23:16:57
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0