åååhååhhåå (med min allra bästa wail-röst)

Jag greps just av ett behov att förklara min kärlek till megafoner och uttrycka min sorg över att jag inte äger en. Tror att jag i två års tid nu enträget bett diverse personer att köpa en megafon till mig i födelsedagspresent eller julklapp eller bara snäll-present! men icke. ingen verkar riktigt förstå storheten i denna fantastiska uppfinning. för att öppna era ögon kommer här en lista med bra grejer som man kan ha en megafon till:

- man kan ha den och skrika snälla och uppmuntrande meddelanden till folk när man sitter i bilköer
- man kan välja ut någon random bil, följa efter den och säga "pull over, please, pull over" som en riktig polis!
- man kan ha den för att anropa långa personer
- man kan sticka upp den framför någon precis när den säger något pinsamt så att hela världen hör det.
- man kan heja extra högt på Let's Dance-favoriten på tv!
- man kan väcka folk ganska effektivt

siren är ett krav. annars blir polis-grejen lite failad.
men i alla fall, nu när ni har insett storheten, vem känner sig manad att köpa en till mig? själv är jag nämligen fattig. Men en megafon skulle göra mig lycklig i evigheters evigheter.


fäztfäztfäztfäztbananbananbananbanan

. Laura säger:
what's cookin', good lookin'?
GWTM säger:
nothin, mah muffin!

det där rimmet har gjort mig lycklig i typ tre månader nu, haha. människor som gör en glada är så bra ibland för de... gör en glada! I alla fall, det var ju ett tag sen ni fick en lite update från mitt liv. men det har faktiskt inte hänt så himla mycket, bortsett från de vanliga snubblingarna på officiella platser och allmänna klumpigheterna. till exempel råkade jag sparka omkull ett glas mjölk hemma hos en kompis. glaset stod på en stol och jag låg i en säng. lyckat.

det var tyvärr allt för mig just nu. jag ska plugga fördriva tid på msn en stund nu. take care!


adjektiv

Hädanefter, mina vänner, hamnar alt seriöst skit som inte passar in här, i en "sidoblogg" - Adjektiv. finns även länkad bland mina andra blogglänkar. Puss på er!

RSS 2.0