yes yes yeeees

Tänkte faktiskt börja det här inlägget med ett: "Hej allihopa! =) " men sen ångrade jag mig.. för jag hälsar inte på mina bloggläsare. Jag är kall och cynisk och opersonlig, en riktig tuffing! eller inte.

Igår kväll hade jag lite kompisar hemma hos mig, tre stycken för att vara exakt. Två sov över och den tredje åkte hem vid halv tolv. Det var en ganska...udda kväll faktiskt. Men jätterolig! Och morgonen var obetalbar... har en videoblogg därifrån som jag funderar på att ladda upp.
 
I alla fall, träningen idag var inställd så jag njuter av en ren slappdag. Har fortfarande pyjamas på mig och inga tankar på att byta om. rawr. Tyvärr är det så att jag borde städa litegrann idag, helst innan mamma kommer hem. Ä inte jättesugen, men det måste ju också göras (ååååh laura vad mogen du är!)... snart (okej kanske inte så mogen iaf).

take care!


Kommentarer
Postat av: Anonym

men hallå!! filmen!!!!!!

2008-05-18 @ 18:12:19
Postat av: Sarah

Det roliga är att jag inte har något att kommentera men kommenterar iaf så att du ska förstå att jag bryr mig om ditt liv! Jag tror du sa någongång att jag skulle kommentera :) när jag hade läst dina dikter så jag antar att det är samma på bloggen.
Har jag förresten sagt att jag är skittrött? Jag ska nog gå och lägga mig nu. Snart. Först ska jag bara säga att om inte Låjs ringde dig idag så ska hon få stryk. STRIK PÅ RASTEN!
Förresten så ringer jag dig snart om inte Låjs ringde igår. För att prata om domdär datumen i sommar. När jag tänker på saken så kan jag faktiskt ringa dig iaf, bara för att prata lite va! Nä, nu ska jag sova.

:)

2008-05-18 @ 23:02:16
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se
Postat av: Frida

Laura! skriv oftare i bloggen. för min skull? :)

2008-05-24 @ 22:18:55
Postat av: Laura

Frida: Haha jag ska... :) lovar^^

2008-05-25 @ 14:23:23
URL: http://pussetiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0