la di da da

hejsan hoppsan alla läsare som jag hoppas finns (har inte kollat statistiken på ett tag...vågar jag?). Jag kände att det var dags att uppdatera nu, och skriva om något som folk verkligen bryr sig om. He he.

Men vet ni vad? Att det har inte funnits så mycket att skriva om, för jag gör inga uppseendeväckande grejer längre. Jag har blivit förnuftig, gammal tant! Typ. Kanske inte. Om man tänker efter så var det ju NO-prov idag... som jag faktiskt hade pluggat lite till, men elektrokemi är inte riktigt min grej. Så jag gjorde det bästa av situationen:

- Kollar på pappret, inser snabbt att jag kan typ hälften av frågorna och att resten går att gissa på.
- Svarar på allt jag kan och börjar med första gissningen.
- Känner plötsligt att jag har lite ont i mitt ena långfinger. Kollar ner och upptäcker att det jag trodde var en liten skråma efter att M råkade riva mig med sin penna, i själva verket är ett (litet men ändå!) blödande sår innehållande en bit av hennes blyertsstift.
- Får panik och ägnar tio minuter åt att oja mig/försöka få ut stiftbiten ur fingret.
- När jag är färdig ser jag att det har kommit en liten blodfläck på pappret. Börjar fnissa och klottrar ner en liten ursäkt i hörnet.
- Fortsätter gissa lite, när kompis H plötsligt öppnar munnen:
H: får man rita?
Lärare: Ja, om man förklarar vad man har ritat.

- Jag ritar en elefant. (med betar och allt)
- Jag ser att provtiden snart är slut så jag skriver ner min sista formulering och lämnar in.

Allt detta ackompanjerat till aa-stämman i denna låt. Jag hoppas att jag får G i alla fall. Nu, mina vänner, ska jag återgå till (läs: börja med) min hemkunskapsuppgift.

take care!


Kommentarer
Postat av: Maxi

Vi kommer få G X)

2008-05-14 @ 22:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0