no woman no cry

Jag har klippt mig kort. Jag har klippt mig kort. Låt det sjunka in ordentligt nu, kära vänner - jag har klippt mig kort!

Sådär, nu tror ni mig. Så då kan jag erkänna att jag skojade bara! Typ. Jag har faktiskt klippt mig, och det blev faktiskt kort... väldigt kort. Eftersom jag inte har klippt mig på ca 7 månader var mitt hår ganska slitet (de där två flaskorna hårsprej + grov tupering på DM kan ha bidragit) = hejdå en decimeter av mitt hår. Jag vill bara gråta.

Förresten så var jag i Årsta igår och chillade  med lite lagkompisar. Vi satt på ett konditori och åt oss feta. Riktigt feta, så feta att det sammanlagt kostade nästan 300 spänn. Här är en bild på alla tomma tallrikar för att visa att jag talar sanning. Obs: I et tångestanfall lade jag tallrikarna litegrann på varnadra så att det skulle se lite mindre ut... ganska misslyckat.
image11

Imorgon åker jag iaf iväg och hälsar på min farmor. Rätt så ovärt.

take care!


BEKÄNNELSER

Ja, jag känner för att bikta mig. ut med alla synder och sedan får ni leka Gud och avgöra ifall jag blir förlåten eller inte. Vet inte riktigt varför jag känner för det, kanske lite för eran skull, mina kära läsare. För att ni ska få frossa i att Laura/pussetiv inte är den genomperfekta människa som hon alltid verkar vara (obs: ironi). Här kommer i alla fall mina syndiga bekännelser:

- I veckan blandade jag och några tjejer ur laget grädde, nutella och kakaopulver och åt det med sked. jag ångrar mig inte alls, de tvar himmelskt gott och jag längtar bara efter att på äta det igen.
- Jag är väldigt sugen på en kille som är totalförbjuden för mig
- Jag älskar en människa jag aldrig har träffat och jag går bara runt och väntar på att han och hans superparanioda tjej ska göra slut så att vi kan träffas. tyvärr har dom varit tsm i över ett år nu så det känns ganska hopplöst.
- (inte en riktig synd egentligen, mera en pinsam grej: jag gråter fortfarande av lycka när jag tänker på DM)
- Jag hatade min rumskompis i Frankrike
- Jag gillar uppmärkssamhet men inte för mycket för då vill jag bara slå folk och dra mig undan
- Jag tänder som fan på min mattelärare

Okej, det sista var ett skämt. Min mattelärare är 300 år och har kulmage. Men ändå, nu har jag biktat mig. Så nu är det upp till er; - blir jag förlåten?

take care!

till zoe zoe zoe

Här är anledningen till att jag inte kom på dendär träningen i somras, jag var inte alls på the voice!

jag vet att jag är en nolifer som läser igenom mina gamla inlägg.

balla da la di la

Idag jag gick jag till skolan i alla fall, för att jag vill träna. Det är lite krångligt detdär, och jag är ett freak. Men ändå. Jag hade sovmorgon dessutom, så jag kunde ta det lite lugnare på morgonen. Trodde jag. Jag Efter att ha snoozat ganska många gånger orkade jag äntligen kolla på klockan. kvart över åtta och jag skulle åka tio i nio. Så det blev som det blev = total panik och missmatchad jag-orkar-inte-bry-mig outfit. Enda sminket var mascara, men jag förklarade mitt utseende med att jag fortfarande är sjuk. Vilket jag faktiskt är/var.

För övrigt har min dag varit ganska bra, tror jag. Det hände en jätterolig grej men det orkar jag inte skriva om för då får jag kramp i handen (eftersom jag inte kan skriva ordetnligt på tangentbordet) och det är jobbigt. Så ni får typ gissa vad det var som var så kul. Hitta på en historia om vad som hände, och skriv den i kommentarsfältet. Bästa och roligaste historia vinner (tips: få mig att skratta men överdriv inte). Personer som ska vara med är A, C och lärare U. :D alla av manligt kön. Lycka till!

take care!

blähjk

En macka med skagenröra, en halv burk nutella, två kakor och ganska många ipren och jag mår fortfarande dåligt! Hur är detta möjligt? I alla fall, jag ska gå på träningen imorgon... efter nutellan känns det jäävligt mycket mer nödvändigt faktiskt. Så jag får väl vara lite frisk imorgon, typ.

Tänkte att jag skulle berätta om en grej som hände mig imorse, när jag var på väg till skolan. Jag och kära syster var i Slussen och gick på ett tåg mot skolan. När vi kliver på får jag syn på systers bästa kompis. Jag utbrister "kolla syster, där är ju din kompis!" och går hurtigt fram till henne. Hon sitter mittemot en kille/man i svart kappa och jag slår mig glatt ner bredvid honom. OCh där sitter jag och skämmer ut mig ganska länge. Plötsligt kollar jag på hans mobil och ser att den är likadan som min. "Kul" tänker jag och funderar på om jag ska säga det till syster + kompis, eller låta bli. Eftersom de tkänns lite töntigt så låter jag bli. Ungefär två minuter senare råkar jag kasta en blick på killen/mannens ansikte och inser att det är min klasskompis men även privata vän C.
Jag: - MEN DET ÄR JU DU! heej!
C: - Tar ut en hörlur ur örat - va?
J: - Vi har suttit bredvid varandra hela tiden och jag har inte märkt det..!

Duktig idiot.

take care!

Dagens i-landsproblem: Hel nutellaburk/halv nutellaburk?


usch och fy och blä

11.00 och jag är hemma. Skitmysigt tänker ni, hon är ledig! Bullshit säger jag, jag mår dåligt. Trodde först att det berodde på historieprovet som jag inte har pluggat till. men när huvudvärken fick sällskap av illamående och frusenhet så gick jag hem. Det var efter första lektionen. Bra gjort Laura.

Just nu sitter jag alltså, ganska död, framför datorn. Jag har på mig en svart hoodtröja och gula pyjamasbyxor med blommor på, och ett par svarta tofflor från fyran. Riktigt sexigt och välmatchat. Helst av allt vill ajg lägga mig i min säng, kura ihop mig till boll och gråta skiten ur mig. Inte för att jag är deppig, utan bara för att det är så skönt att gråta. Spy vill jag också göra, men det kan jag inte för då kanske jag inte får träna imorgon... och det vore inte bra. verkligen inte bra!

Så nu vet ni. Nu ska ajg trycka i mig någonting riktigt onyttigt och tycka synd om mig själv en stund.

take care!


quicky

Jag har bara en fråga - hur gick det till när cheer blev mitt liv?
om någon har ett ordentligt svar på den frågan så kan ni väl kontakta mig på något sätt. För jag vet själv inte riktigt. Finaste motiveringen vinner en pom-pom som jag har gjort av en icakasse.

Förresten tänker jag vara lite seriös för en gångs skull och berätta att jag älskar, verkligen älskar mina sengångarvänner! tack för allt. ni är sötast. <3

take care!

RSS 2.0