hej hej hej jag är bara 14 åååår

Såhär är det; Folk (läs: zoe) har klagat på att jag inte uppdaterar. Så jag tänkte göra det. Då kom det ett meddelande att jag höll på att byta plattform eller nåt så att jag inte skulle kunna logga in på nån dag eller två. Och sen glömde jag bort bloggen i några dagar. Men nu är jag här i alla fall.

Jag har sommarlov, och jag är så jävla sjuk. Eller okej, jag var så jävla sjuk igår och i förrgår(skolavslutningen). Nu känns det lite bättre men min näsa känns som Niagarafallen typ. Ganska hemskt. Imorgon ska jag upp tiiidigt för att åka till karlstad och hälsa på lite släkt. Också ganska hemskt (förlåt mamma! hade nog varit lite mer peppad om det inte var för min sjukdom).

Jag känner mig fortfarande sjukt äcklig och lat och ofräsch, ändå har jag en del saker som måste göras idag. Först ska jag åka till M och hämta lite grejer som jag har glömt hos henne. Sen ska jag till söder och hämta en CDskiva med bilder från avslutningen/middagen från skolan. Sen ska jag in till stan och köpa nånting till mitt nya kusinbarn. Vilket betyder att jag faktiskt måste se anständig ut! buääh.

take care!

Kommentarer
Postat av: Maxi

bajs på anständiga människor, sommarlov är tillför att man ska få vara oanständiga XD

2008-06-13 @ 14:25:03
Postat av: Laura

Maxi: hahah jaa men ska man träffa Henrik så..;) hahahahahahXD

2008-06-13 @ 18:00:23
URL: http://pussetiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0