:)

Jag har ingen blogglust alls och inget roligt att berätta, utan jag tänkte bara säga hejdå... på onsdag åker jag, pappa och syster till tunisien i två veckor. Blogga därifrån - not likely. Jag kommer vara fullt upptagen med att hångla med snygga utländska killar, dricka drinkar och åka lyxyachter. Typ.

I alla fall - jag kommer såklart att sakna en hel massa folk och sådär. Men ingen nämnd, ingen glömd som det heter.

take care och nu menar jag det verkligen! <3

förlåt men jag måste bara

Om sara får skryta så får minsann jag det också!

Den 11e juni vandrade jag hem med de här betygen:

jag har suddat lite på min rektors och klassföreståndares namnteckningar, ifall ngn skulle få för sig att förfalska :D

Och sara, jag vet att du är en tävlingsmänniska. Jag vet också vilka höga krav du ställer på dig själv.. och du kan allt du vill... så försök inte att se det här som att du måste slå mig (vilket du troligtvis kommer göra ändå). Jag vill också bara skryta lite, till dig och resten av omvärlden ;)

hej hej hej jag är bara 14 åååår

Såhär är det; Folk (läs: zoe) har klagat på att jag inte uppdaterar. Så jag tänkte göra det. Då kom det ett meddelande att jag höll på att byta plattform eller nåt så att jag inte skulle kunna logga in på nån dag eller två. Och sen glömde jag bort bloggen i några dagar. Men nu är jag här i alla fall.

Jag har sommarlov, och jag är så jävla sjuk. Eller okej, jag var så jävla sjuk igår och i förrgår(skolavslutningen). Nu känns det lite bättre men min näsa känns som Niagarafallen typ. Ganska hemskt. Imorgon ska jag upp tiiidigt för att åka till karlstad och hälsa på lite släkt. Också ganska hemskt (förlåt mamma! hade nog varit lite mer peppad om det inte var för min sjukdom).

Jag känner mig fortfarande sjukt äcklig och lat och ofräsch, ändå har jag en del saker som måste göras idag. Först ska jag åka till M och hämta lite grejer som jag har glömt hos henne. Sen ska jag till söder och hämta en CDskiva med bilder från avslutningen/middagen från skolan. Sen ska jag in till stan och köpa nånting till mitt nya kusinbarn. Vilket betyder att jag faktiskt måste se anständig ut! buääh.

take care!

RSS 2.0