HON ÄR TILLBAKA OCH HON DÖDAR

Alltså jag tänkte att jag kanske skulle komma tillbaka... men för att göra storstilad comeback måste man ju förnya sig. Jag kör liten skala och lägger till ett nytt moment bara; Dagens I-landsproblem.
Vi lever i en lyxvärld och bla bla bla... men vi har ju problem i alla fall. Och det är dessa onödiga, totalt orelevanta och bortskämda problem som jag tänker uppmärksamma. Varje dag tänker jag skriva ner ett I-landsproblem som jag stött på under dagen. (det behöver inte vara mitt eget alltså) Jag vet inte riktigt vad jag vill åstadkomma med det, men det är troligtvis något som förändrar världen, eller vad säger ni?

I alla fall. Igårkväll, ca 02.30, fick jag för mig att smörja in mig med brun utan sol för att öva mig inför sommaren/våren då det kommer att behövas (för mina ben dom är jättevita åh-åh har samma färg som enn tavelkrita åh-åh ... mel: la dolce vita). Jag kommer nog att behöva öva mycket mycket MYCKET mer. För det gick inte bra alls. Har en stor vit fläck på baksidan av vänster lår och en tunn kritvit rand på bakdisan av vänster vad. Resten är randigt i färgerna ljusbrun/bajsbrun. Sexigt värre.

take care!

Dagens i-landsproblem: Ska jag ha kvar min gamla almanacka som är bekväm att öppna men ful, eller min nya ELLEalmanacka som är snyg men opraktisk?

Kommentarer
Postat av: Sara

Laura, du är fan skön i huvudet, men det är just därför jag tycker om dig!

2008-01-03 @ 22:32:48
URL: http://saragrahed.blogg.se/
Postat av: Sarah

jag tycker du ska ta den fula :D

2008-01-08 @ 19:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0