some serious shit!

alltså dra mig i svansen och däng mig i backen, jag har blivit jätteklumpig på senaste tiden! Eller, ja even more klumpig. Trodde ärligt talat inte att det var möjligt. I alla fall, en liten lista över allt jag lyckats med i helgen/idag:

- Fått ett latteglas att spricka (varmt latteglas + kallt vatten = kras)
- Spillt ut apelsinjuice över mitt golv
- Tappat min mobil x antal gånger
- Spillt nagellacksborttagning över byrån i badrummet
- Vält omkull ett ljus (inte brinnande som tur var)
- Snubblat på massor av trösklar
- Snubblat i rulltrappan i tunnelbanan!
- Tappat en burk med kycklingröra på köksgolvet (upp och ner såklart....)

Jag gissar att det här beror på träningen. Antingen så anstränger jag mig såmycket för att ha kroppskontroll där att mitt kroppskontrollkonto är tomt resten av veckan, eller så har jag helt enkelt gjort för många kullerbyttor på hårt golv. I båda fallen skyller jag allt på mina tränare.

take care!

Dagens i-landsproblem: Varför blir alltid sminket snyggare på ena ögat än på andra?

for everyone to see

Förlåt för inaktivitet under helgen! Men för en gångs skull hade jag inte träning i fredags, så jag passade på att skaffa mig ett liv och lät två tjejer ur laget sova över. Det var urmysigt, vi tittade på bilder och skrattade benen av oss.

Jag var även med dessa tjejer idag. Vi gick på stan, och jag utnyttjade mitt presentkort. Detta är vad jag köpte:
- Ögonbrynstrimmer
- Nagelfil 6-pack (önskar att jag kunde köpa ett 6-pack till min mage...)
- Nagellack
- Nagelvitpenna (man målar liksom under naglarna så blir det vitt och så slipper man kladda med fransk manikyr i 1000 år)
- Eyeliner

Och jag har 100 kr kvar. Yes! Vad som inte är så yes är att mitt kort är avmagnetiserat. Så jag kan inte köpa någonting alls just nu. Inte ens en rutten liten bulle. Hur ska jag överleva?

I alla fall, efter att vi hade varit på sta så skulle A gå och sola... och jag och M hängde självklart på (: Väl där inne kände jag suget - CANCERSÄNGEN KALLAR! men jag visste att jag var tvungen att prata med mamma först och nu har jag gjort det. Så snart bär det av till solariet för lite fejkad naturlighet. Frågan är hur de tkommer gå? Mina pigment är inte de bästa =jag blir antagligen CPRÖD och ur stånd att visa mig i skolan på sådär två månader... men det är värt ett försök iaf. Och två skolfria månader är en risk jag är beredd att ta.

take care!

Dagens i-landsproblem: Om jag har jacka och ingen mössa så ser det ut som att min kropp är enorm och att mitt huvud är knappnålslitet, men om jag har mössa så förstör jag frisyren. vad göra?


and love you till your eyes roll back

Annina ville att jag skulle lägga upp en bild på min fettsugning, som jag gjorde. Men jag har kommit fram till att min kropp är för helig för att vårdslöst fotas och slängas ut i någon amatörblogg. Så därför lägger jag ut en bild på en blomma istället. Den kommer längre ner i inlägget.

Idag var jag på gymnasieöppethus, det var trevligt. Jag var där med S och S men vi träffade en hel del andra att hänga med, och det kändes nästan lite som sommar. (ni vet sommar när man har ett liv som INTE går ut på att plugga? om man nu har ett liv överhuvudtaget  - se inlägg från augusti 07) Men i alla fall, den stora frågan är då; ska jag börja på detta gymnasium? vi räkna rlite pros and cons:

+ Snygga lokaler
+ Bra utbildning
+ Ganska nice schema
+ Inte för höga/låga intagningspoäng
+ Fin matsal
+ Skidresa varje år (och man behöver inte ens åka skidor)

- Halkiga golv
- Ganska många nördar
- Rätt torr stämning
- Tydligen ganska dålig mat
- Risk för ASMYCKET plugg

Ja, jag är i valet och kvalet. Och det här inlägget är extremt ointressant och typ varför-bloggar-hon-om-hon-ändå-inte-har-några-vettiga-åsikter, förlåt för det! Skyller på att jag är trött. Här är blomman förresten:

image9

take care!

bara för saras skull

Gissa vad jag borde göra just nu? Helt rätt, läxor... och jag som lovade mig själv att INTE sätta mig vid datorn idag. Så kan det gå. Dessutom förtjänar jag det, eftersom datorn får mig att slappna av och jag är helt stel i kroppen. Mina axlar gör ont som fan idag... och det beror nog inte på att jag fick lyfta zoe på mina axlar på träningen igår, nejnej.
Anledningen till att jag har lika mkt smärta i axlarna som ett emo har i handlederna är efter träningen fick jag bära stereon hem. Och vi snackar inte en liten bandspelare här, nej en rejäl jävla hi-tech stereo med fet bas och högtalare större än mitt huvud är det vi pratar om. Från Jordbro till Hägersten - på pendeln, tvärbanan och bussen. Inklusive promenad mellan dessa platser. Jag kände mig rätt handikappad när jag vinglade runt i Stockholm i desperata försök att hålla balansen. Genom dörrar och spärrar var värst, jag fick liksom backa igenom dom så att inte stereon skulle smlla i vägg/dörr. Dock var jag nära att förstöra den iaf, för jag snubblade på tröskeln när jag kom in genom ytterdörren. Sen vägde jag den. 9,8 kilo mina vänner. Genom halva stockholm.

Förresten har jag fått massa läsare, hela fyra stycken! typ. Är det verkligen så intressant att höra min bortskämda, klagande syn på livet? Borde jag klaga mer? Eller kanske lägga in lite fler bilder? Eller börja videoblogga? Eller kanske helt enkelt bli mainstream och skapa en modeblogg? Det ärså svårt att veta hur man ska bete sig nu när man är populär...

take care!

Dagens i-landsproblem: Det är grymt jobbigt när man får små stenar i skon, för de lyckas alltid lägga sig och skava under stortån så att man får damp.


nej tack nej tack inte nu för jag är så mätt

Idag tänkte jag gå på stan och utnyttja presentkortet på KICKS som jag fick i julas. Jag älskar presentkort och står fast vid att det inte är riktiga pengar! För om man inte kan köp vad som helt med det så är det ju bara fusk. Därför kan man använda det till att köpa såna där onödiga grejer som man aldrig skulle köpt egentligen. (ex: skitdyra kondomer med fint mönster och smak), men som är jättepraktiska att ha! I typ två timmar, tills man tröttnar. Men ändå. Man köpte ju dom inte för riktiga pengar så egentligen förlorade man ingenting! Speciellt inte om presentkortet var just en present. Då slösar man ju någon annans låtsaspengar = man får underhålling i typ två timmar utan att behöva göra någonting själv! Me likey.

Men i alla fall, så jag tänkte gå ut och bränna mammas låtsaspengar på ögonbrynstrimmrar och engångsnagelfilar... sen kollade jag ut genom fönstret. Regn, orkan, lera överallt och allmänt grå himmel. En vision kom till mig och jag såg mig själv halka runt i leran utan paraply och gummistövlar. Utsmetat smink och platt blött hår. Då ändrade jag mig. Jag gjorde ju faktiskt en hårinpackning igår.

Nu ska ajg smita iväg och möta M som ska sova här.

take care!

your smile

Idag var jag i skolan. Det var ganska ointressant förutom SOn där vi hade en diskussion om sex och våldtäkter. Hur kan man undvika sådana situationer mm. Och då bestämde jag mig. Jag ska leva resten av mitt liv i celibat.

.............eller i alla fall Gregercelibat (ja vi skriver greger för jag vill inte säga vad han heter egentligen). Fast då är frågan - vem blir mitt nya offer? Förslag/erbjudanden tas gärna emot!

take care!

Dagens i-landsproblem: Varför dog min blogglust?


ee ee eeey

Jag vet att ni alla är lite intresserade av att veta saker om mig (: Så jag fyller i en lista. Det riktiga inlägget kommer sen.

Tre namn du går under:
1. Laurabajs
2. Jävla cheerleader
3. "Laaura" (pappas mes tolycksbådande röst)

Tre saker som skrämmer dig:
1. Emosarna på plattan, dom stirrar så mycket
2. Knivar och blod
3. Äckliga djur

Tre saker du har på dig just nu:
1. Tjocksockar
2. Avskavt nagellack
3. Tröja

Tre av dina favoritband/grupper/artister (just nu):
1. Timbaland
2. Sean Kingston
3. Imogen Heap

Tre av din favoritlåtar (just nu):
1. Adore you - Lil Rain
2. Speeding cars  - Imogen Heap
3. Baby Love - Nicole Scherzinger 

Tre av dina hobbys:
1. Mobba Låjs
2. Ljuga för föräldrar
3. Slänga kläder i högar på golvet

Tre saker du verkligen verkligen vill ha:
1. Ett liv
2. Snygg bränna
3. Megafon!

Tre saker du vill göra innan du dör:
1. Hoppa bungyjump
2. Lära mig growla
3. Sticka in huvudet i en lejonmun

Tre saker du vanligtvis inte skulle erkänna:
1. Ibland vill jag bara slå folk eller kasta saker på dom utan anledning
2. Jag älskar en människa jag aldrig träffat,..
3. Jag röker oftare än jag borde

Tre saker du tänker på just nu:
1. Mina fingrar fryser
2. Jag borde sova
3. Jag kommer dö på träningen

take care!


scream

Jag måste berätta det sjukaste! Jag misstänker att jag har blivit utsatt för ett elakt skämt eller dylikt. I tisdags när jag satt och väntade på tunnelbanan, som vanligt helt inne i min iPod/mina förvirrade tankar, så kommer en tjej fram och knackar mig på benet.
Tjejen: jag ville bara säga att du är vacker!
Jag: Ursäkta?
Tjejen: Ja, du är vacker... du har ett fint ansikte du borde bli modell eller nåt..
Jag: Eh, tack?
Tjejen: Varsågod, ha det bra!

Varpå hon går. då undrar jag, mina vänner, var hon full? Eller sinnesförvirrad? Eller hade hon väldigt dåligt sinne för humor?
Jag säger inte att jag är ful, för jag tycker att lite självkänsla borde man ha! Och jag lägger ner ganska mycket tid på mitt utseende så någonstans borde det väl finnas något vackert, ellerhur? Det sjuka är när vilt främmande människor ser detdär vackra och säger det. Jag får nästan sämre självförtroende om någon säger att jag är fin än om dom säger att jag ser ut om en babianrumpa med diarré. Utan att bli för djup - är det verkligen normalt? Varför kan jag inte tro på att någon tycker att jag är vacker? Jag skyller allt på samhället.

I alla fall, nu är jag i valet och kvalet. Är jag vacker eller ser jag ut som en babianrumpa med diarré? Avgör ni.
image8 relativt nytagen bild, :)

Take care!

Dagens i-landsproblem: Ska jag ha vintertema eller vårtema på min nya bloggdesign?

ingen rubrik

på tisdag är det köttbullar på lördag är det fest... INTE eftersom allting krånglade sig.Så jag sitter hemma och dör, buääh buäääh.

est-ce-que je peux aller aux toilettes?

Ursäkta frånvaron mina vänner. Jag har försökt återhämta mig från måndagsträningen. Det krävdes ganska mycket glass och ganska (läs: jääävligt) mycket chips, en hel del fanta och x antal sms med en viss c... under en tredagarsperiod. Jävlar vad jag är nyttig hela tiden. Nu är jag iaf tillbaka och gissa vad jag ska göra om några timmar? träna.

Jag har även under denna tredagars frånvaro börjat skolan. det är sjukt hur fort allting återgår till det så kallade normala. Vilket i min klass betyder:
- diskussioner mellan personer som sitter i varsin ände av klassrummet
- högljudd sång
- garv åt nya lärare (och gamla...)
- fejkad studiemotivering, även kallat ASS LICKING
- slag och sparkar till alla
- intriger (jajamensan, efter två dagar har det redan dragit igång! och jag är väl underrättad, och till viss del delaktig.
- störda kommentarer så ofta att man nästan tröttnar. nästan.

Och det var det. Hur omtyckt min klass är på en skala 1- 10? Ja vad ska man säga.. flera lärare har blivit så arg apå oss att de stormat ut ur klassrummet, en har börjat gråta och vår klass har skrivit fler straffmeningar (ja vi måste göra det) på engelskan än resten av skolan tillsammans. Vi har även "råkat" ha sönder en soffa, flera linjaler och ett handfat. Låter väl som en klockren 10a?

take care!

Dagens i-landsproblem: -

it's in the ABC of growing up

jag orkar inte vara oseriös förlåt!

fuck daglig uppdatering

SKJUT MIG! (mystisk inledning = intressepoäng till Laura = fler läsare!)

Jag måste berätta för er att min blogg inte är mitt liv. När jag inte har ett liv så är den det, men för det allra mesta så har jag nog ett liv = ingen daglig uppdatering. Meeen, vad gör det egentligen? Jag kan skriva jättelånga inlägg som det tar flera dagar att läsa!

Idag tränade jag och det var roligt, men jag glömde stretcha av så imorgon blir det nog inte lika roligt. Räkna med en lång, detaljerad lista över mina diverse krämpor och dess orsaker. Jag tänkte berätta om min träning nu, men eftersom de som läser denna bloggen antingen var med själva eller skiter fullständigt i den så kan jag lika gärna låta bli. IStället kan jag berätta att min nya drog är denna smiley: ;'D
den föreställer en gubbe som skrattar såmycket att an svettas, ser ni det? grymt coolt.

take care!

Dagens i-landsproblem: Varför skickar alltid facebook mejl om varenda jävla grej som händer?


det enda som gjorde mig till jag

Jag har väldigt svårt för det här med att inleda ett inlägg, alltså ska man skriva "Hej alla!" eller "Kära bloggen" eller "SKJUT MIG!" ? jag troratt det sista är en bra idé eftersom det drar till sig uppärksamheten på ett bra sätt. Eller så inleder man med meningen som man precis sa. Isåfall skulle min bli: "det är det jag håller på med". Hur tufft är inte det?! Låter det inte lite mystiskt... gåtfull mörk man typ?

Appropå gåtfulla mörka män så glömde jag av vad skulle skriva där eftersom jag var tvungen att svara på massa folk som skrev till mig på msn. Plingplongljudet när folk skriver r bland de mest irriterande saker jag vet, efter folk som stirrar på mitt hårfäste och bullar som inte blir tinade i mitten.

Idag jobbade jag. Jag tjänade 330 kr på att sitta och klistra lappar i en broschyr och att sätta in papper i ärmar. Tack mamma!!  Fast 60 kr/h kanske var lite snålt. Jag vet att det är hon som sköter lönerna så varför inte dra av några tusen från den säkert välbetalda chefen och lägga dom på fattiga mig?

take care!

Dagens i-landsproblem: Varför har ingen av de jag smsar med comviq? Det blir ju så dyyrt.

HON ÄR TILLBAKA OCH HON DÖDAR

Alltså jag tänkte att jag kanske skulle komma tillbaka... men för att göra storstilad comeback måste man ju förnya sig. Jag kör liten skala och lägger till ett nytt moment bara; Dagens I-landsproblem.
Vi lever i en lyxvärld och bla bla bla... men vi har ju problem i alla fall. Och det är dessa onödiga, totalt orelevanta och bortskämda problem som jag tänker uppmärksamma. Varje dag tänker jag skriva ner ett I-landsproblem som jag stött på under dagen. (det behöver inte vara mitt eget alltså) Jag vet inte riktigt vad jag vill åstadkomma med det, men det är troligtvis något som förändrar världen, eller vad säger ni?

I alla fall. Igårkväll, ca 02.30, fick jag för mig att smörja in mig med brun utan sol för att öva mig inför sommaren/våren då det kommer att behövas (för mina ben dom är jättevita åh-åh har samma färg som enn tavelkrita åh-åh ... mel: la dolce vita). Jag kommer nog att behöva öva mycket mycket MYCKET mer. För det gick inte bra alls. Har en stor vit fläck på baksidan av vänster lår och en tunn kritvit rand på bakdisan av vänster vad. Resten är randigt i färgerna ljusbrun/bajsbrun. Sexigt värre.

take care!

Dagens i-landsproblem: Ska jag ha kvar min gamla almanacka som är bekväm att öppna men ful, eller min nya ELLEalmanacka som är snyg men opraktisk?

RSS 2.0