längesen

blogg.se krånglar och det, plus massa jobbiga läxor, har gjort att jag inte bloggat på ett tag. Förlåt!

Idag har jag i alla fall en del att blogga om. För idag hade jag ingen vanlig skoldag, utan en sags temadag. Niorna skulle (i grupper) läsa egenskrivna sagor för ettorna. Min grupp var 6 pers och vi hade åtta ettor i våran grupp. Åtta stinkande, snoriga och hyperaktiva jävlar. Men dom var ganska snälla faktiskt. Normalt sett brukar jag vilja ta en enorm hammare och banka in huvudet på småungar om jag spenderar mer än tio minuter med att lyssna på deras gälla röster. Men eftersom dom var tysta när dom lyssnade på oss så gick det bra. Tills detta händer:

Jag: - visar en bild på häxan i min saga- .... och här se rni häxan som har kidnappat prinsessan
Äcklig snorunge: - men varför dödade hon dom?
J: va?
ÄS: ja varför dödade hon barnen?
J: det var i förra sagan..........
ÄS: jaha. men båda heter ju kalle?
J: ja men det är bara en slump.
ÄS: okej men... du ritar fint!
J: tack. kan vi gå tillbaka till min saga nu?
ÄS: men vad häner med den kidnappade prinsessan?
J: det får du veta om du lyssnar på fortsättningen (Med min bästa sagomormor-röst)

Egentligen ville jag bara ta upp den där ungen och svänga honom runt runt i luften för att sedan slänga ut honom genom fönstret. för att han ställde så korkade frågor. Jag tror att jag hatar barn. Fast dom är rätt söta ibland, när dom inte har bajsat och/eller skrikit sönder mina trumhinnor. Viket tyvärr inte är så ofta.

En annan grej som jag måste berätta! Igår var det skridskor på G igen. Och jag har blivit ganska duktig, så jag gled runt på isen och stilade. MEN. PÅ banan vi åkte fanns det tyg i isen, fråga inte varför. Något pundhuvud hade åkt sönder det tyger så att det var flera revor. Vilket jag inte tänkte på när hela klassen jagar pucken i närheten av detdär tyget.  Så jag åker mot gruppen av vrålande tonåringar, och i samma sekund som jag kommer fram har dom lyckats smälla iväg pucken åt något annat håll, så hela gruppen åker förbi mig. Jag har då bromsat och glider extremt sakta över isen, samtidigt som jag vrider på huvudet för att se var klassen tog vägen. Då. Plötsligt känner jag hur jag bara trillar framåt, från stillastående!, rakt ner i isen. Jag har alltså snubblat på tyget, men eftersom det okså var vitt har ingen annan sett att jag trillade på det utan för dem såg det ut som att jag trillade från ingenstans, typ fick övervikt framåt. Den incidenten säkrade nog mitt MVG i skridskoåkning.

take care!

Dagens i-landsproblem: min macka med philadelphiaost hade kladdat sig när jag öppnade burken som den låg i, så mackan såg skitäcklig ut.

Kommentarer
Postat av: Maxi

hahaha X) ... barn e hemska fast alla älskade ju min saga :p ....
tyg i isen??

2008-02-21 @ 17:56:38
Postat av: Laura

Maxi: jaa, såg du inte det? typ tygbitarvi detdär röda korset:P

2008-02-21 @ 18:24:38
URL: http://pussetiv.blogg.se
Postat av: Sarah

MEN DU HAR FELFELFEL.

det var ju ett otroligt gulligt barn som är otroligt sött osvosvosv. det är bara du som är för dum för att inse det laurabajs :)

2008-02-22 @ 19:25:30
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0