klockan är nu tio över tio och jag har lov...

... så frågan är; VAD FAN GÖR JAG UPPE?
Och svaret är: träning.

Mina kära vänner från staden där jag bodde förut, har varit här över helgen och besökt (dom ligger och sover på övervåningen nu). Vi har inte kunnat umgås så mycket eftersom jag har tränat typ hälften av tiden. Jag känner mig verkligen som en bra kompis. Men vi har haft kul i alla fall, särksilt första natten, lördag/söndag. Vi laddade med enegridryck och sockergrejer så att vi skulle hålla oss vakna så länge som möjligt för att mest möjligt kunna utnyttja tiden tillsammans. Det gick jättebra. Speciellt jag och S har en talang att vara vakna skitlänge och sen sova i typ två timmar (eller inget alls) och efter det gå uppoch låtsas som att vi har sovit i tolv timmar. Det brukar gå bra på dagen men ganska dåligt på kvällarna.

I alla fall, så jag och mina kompisar hittade på x antal roliga saker under kvällen. Faktiskt så blev det roligare och roligare ju senare det blev, och ju mer energidryck vi drack. Nånstans i mitten spelade vi in en reklamfilm, som jag kanskekanske kan lägga ut här någon dag (om S och A låter mig göra det!) Sen däckade alla utom jag och S. Vi låg i min bäddsoff och tog fula bilder och garvade och det slutade med att vi skrev en jättefin dikt. Den ska jag lägga ut i ett senare inlägg, det lovar jag.

Om ni brydde er om ngot av det som stod ovan så förtjänar ni en guldstjärna. Jag hatar att läsa om vad andra håller på med, i alla fall om dom inte skriver om någon speciellt rolig händelse utan bara allmänt skryt blajblaj om att de har ett jätteintressant liv. Som jag gjorde precis nyss.

Förresten hade jag lovat mig ssjälv att inte äta på donken eller äta godis eller dricka läsk fram tills att jag tävlar DM (om två veckor). Sett till helgens händelser kan man juverkligen konstatera att jag + löften = sant  ett stort skämt!

take care!

Dagens i-landsproblem: dagen har ju knappt börjat vafan! återkommer med senare.

Kommentarer
Postat av: Sarah

dagens ilandsproblem är alltså att du inte har kommit på ett ilansproblem? är det så jag ska tolka detta?

i fler år har jag undrat varför bara fjortisar får dricka powerking, varför får inte jag som är jätteemo också dricka powerking? osvosv xD

2008-02-29 @ 21:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0